Extraterestrii - exista?


        In anumite medii s-a tot zvonit ca imediat dupa vacanta de Ziua Recunostintei, administratia Obama va face o dezvaluire extrem de importanta privind existenta vietii extraterestre. Dar se pare ca aceasta data a venit si a plecat fara sa se faca niciun anunt. Cu toate acestea multiple surse independente insista ca acest lucru este iminent.Se pare ca se analizeaza doar oportunitatea dezvaluirii realitatii vietii extraterestre, lumii intregi.

Un anunt ar trebui sa vina nu mai tarziu de mijlocul anului 2010 din motive electorale, cand mediul politic din SUA va fi destul de aprins iar republicanii vor incerca sa-si recastige locurile pierdute in Congres. Oficialii sustin ca acest anunt ar trebui sa fie bipartizan si nu folosit in favoarea unuia dintre partidele politice in competitie. Timpul de televiziune a fost deja rezervat pe plan international pentru doua ore speciale.
In acest context sa nu uitam ca 2008 si 2009 au fost ani fara precedent , cand importante tari ale lumii ( Anglia, Franta, Vaticanul) au desecretizat multe din dosarele OZN aflate in arhiva topsecret a tarilor respective.
Se sustine ca presedintele USA  B.Obama care va sustine Raportul Anual in fata celor doua Camere reunite ale Congresului USA undeva spre sfarsitul lunii ianuarie - inceputul lunii februarie 2010 , va avea ocazia perfecta de a face cunoscut lumii intregi, existenta fara dubiu a vietii extraterestre, reusind astfel sa uneasca sistemul politic american in confruntarea cu provocarile viitorului.
Concluzia? Numeroase surse independente continua sa certifice iminenta acestui anunt. Se pare ca trebuie ales doar momentul. Natura si gradul de divulgare oficiala a existentei vietii extraterestre este neclar. Acesta ar putea pleca de la un anunt destul de banal al agentiei NASA privind descoperirea de forme primitive extraterestre pana la a se implica anuntand descoperiri antice (extraterestre) pe Luna, si nu in cele din urma anuntarea oficiala ca fiinte inteligente extraterestre au vizitat si viziteaza deja Pamantul.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.