Suflete pereche (1)



Unul din motivele pentru care alegem sa ne reincarnam intr-un anumit loc,intr-o anumita familie si intr-o anumita perioada este reintalnirea cu sufletele pe care le-am iubit in alte vieti si fata de care am dezvoltat un puternic atasament emotional. Drept pentru care in aceasta viata ne vom reintalni cu ele sub diferite forme: ele ne vor fi parinti, copii, iubiti/iubite, sot/sotie, prieteni foarte apropiati. Dar ceea ce uitam dupa ce luam prima gura de aer, este faptul ca reintalnirea ne-a fost permisa doar ca problema atasamentului emotional sa fie rezolvata.Sa intelegem ca Iubirea Divina, spirituala, este singura care trebuie sa ne umple sufletul, iar iubirea pentru cei asemenea noua, nu trebuie sa fie mai presus de iubirea pentru Divinitate. Atunci cand se intampla acest lucru, cei dragi sunt luati de langa noi, tocmai pentru ca dragostea pe care le-o purtam este mai puternica decat cea pentru Divinitate.
Insa de cele mai multe ori suferinta pierderii celor dragi este atat de mare, incat se intampla tocmai lucrul contrar: prindem o ura fantastica impotriva lui Dumnezeu si din aceasta cauza incepem chiar sa ne indepartam de El, in loc sa intelegem adevaratul motiv al piederii.
In functie de nivelul spiritual si energetic al fiecaruia in momentul plecarii celui iubit, pierderea este perceputa pe diferite nivele si are o alta intensitate.Cu cat nivelul spiritual si energetic este mai scazut, cu atat pierderea este mai greu de suportat.Si pentru a o putea suporta, nu trebuie intalnita o fericire de mari proportii, pentru ca ea ne va dezechilibra complet. Semnele unui nivel de energie scazut sunt: tristetea, invidia, egoismul, regretul, nemultumirea, neacceptarea propriului destin. Daca aceste persoane primesc o portie mare de fericire, acest fapt se poate transforma intr-o adevarata tragedie. Si iata cum suntem astfel prinsi intr-un cerc vicios.
Nici o intalnire din viata noastra nu este intamplatoare.Chiar daca cei doi nu s-au mai intalnit niciodata, Divinitatea le-a unit destinele, pentru ca cei doi sa invete anumite lectii unul de la celalalt, sa se ajute reciproc sau implineasca impreuna un anumit plan al Divinitatii. Pentru ca intalnirea dintre ei doi este benefica se naste inevitabil iubirea.Iar daca ei sunt de aceeasi varsta si de sex diferit, cu siguranta va urma o desfasurare a iubirii lor pe toate planurile.
Dar daca cei doi nu au inteles lectia Iubirii Divine si sunt departe de Ea, aseaza cealalta persoana pe un postament mult prea inalt, ii atribuie prea multe calitati, se "inchina" in fata ei, canalizand toata energia si iubirea catre ea. Au senzatia ca acea persoana este insusi scopul vietii lor si ca fara ea existenta nu ar mai avea nici un sens.Tocmai de aceea, din cauza acestei perceptii gresite, persoana respectiva este luata de langa noi: ea fie ne paraseste, fie trece pragul mortii. In functie de planul ei de viata.Iar noi, in ambele cazuri, ramanem cu o mare suferinta si regret in suflet, considerand extrem de incorect si crud destinul.
Asa ca in urmatoarea existenta ne propunem sa ne reintalnim cu sufletul respectiv dar intr-o altfel de relatie :un prieten, mama sau tatal nostru, copilul nostru, un strain care are importanta stabila in viata noastra,  Vom considera impreuna cu Entitatile Spirituale care ne ghideaza, ce fel de relatie  ne-ar ajuta sa intelegem mai bine lectia Iubirii Divine
In functie de karma fiecaruia si de experientele pe care fiecare trebuia sa le parcurga, toate intalnirile se intampla atunci cand trebuie sa se intample,in functie de cum ne-am folosit liberul arbitru si de cum am reactionat la experientele de pana atunci. Dar cum e bine sa reactionam, poate sti doar fiecare uitandu-se in adancul sufletului sau...Cu siguranta va gasi acolo toate raspunsurile, ca si puterea de a trece orice hop si experienta. Pentru ca sufletul nostru este legat prin fire invizibile de Divinitate, de Ingerii pazitori, de toate Entitatile de Lumina care vegheaza in permanenta asupra noastra si care asteapta sa le primim Iubirea.
Un produs Blogger.