Mesajul cristalelor

Cristalele si decorarea

O geoda mare de citrin este foarte decorativa. Piatra frumoasa, citrinul atrage bogatia si ajuta la pastrarea ei.
Selenitul. Plasati-l in coltul stang cel mai indepartat de usa de la intrare (coltul bogatiei casei dumneavoastra). Selenitul a aparut pe piata destul de recent. Cu striatii fine, de un alb pur, are un aspect eteric. Deloc surprinzator, va aduce energia angelica in viata dumneavoastra. Va poate pune in legatura cu obiectivul sufletului.
Selenitul poate fi pus sub perna, dar este mult mai frumos ca o coloana luminata din spate de soare sau pe o caseta luminata. Efectul multor cristale transparente creste daca sunt plasate in acest mod. Aveti grija, deoarece cuartul transparent, de exemplu, focalizeaza razele solare si poate provoca un incendiu, in timp ce unele cristale colorate isi pierd culorile sub actiunea luminii. Anumite cristale colorate isi pot pierde stralucirea la soare.
Pietre semipretioase.
Pietrele semipretioase au la fel de multa putere ca gemele. Unele prezinta numeroase coloratii, care le influenteaza caracteristicile. Topazul, care scalda in aur obiectivul vietii, este adesea utilizat pentru ornarea inelelor. In colier, topazul albastru stimuleaza capacitatea de exprimare a gandurilor.
Diamantele Herkimer au o puritate si un luciu comparabile cu cele ale diamantului. Acest cristal este mai mare si mai ieftin. Multe dintre ele ascund in profunzime curcubee minunate. Utilizate pentru ornarea cerceilor, diamantele Herkimer cresc intuitia si creativitatea. Puterea lor este asa de mare, incat este recomandat sa nu fie purtate mai mult de cateva ore, pentru a nu provoca ameteli si insomnie.
Peridotul, "smaraldul saracilor", este o piatra vizionara care are puterea de a alunga gelozia si furia, de a diminua stresul si de a dispersa energiile negative. Ca multe alte pietre, peridotul nu este frumos in stare bruta. Dar fatetat si slefuit este un giuvaier demn de o regina.
Pentru a primi dragostea in viata dumneavoastra.
Daca sunteti in cautarea dragostei, cristalele va vor ajuta. Plasati un cristal mare de cuart roz in coltul drept cel mai indepartat de usa de la intrare (coltul relatiilor) sau in spatele patului. Puterea sa este atat de mare, incat este prudent sa folositi si un ametist pentru ai modera efectul. Purtati de asemenea bijuterii cu rodocrozit: culoarea sa roz il face frumos si puternic. Dragostea se va arata curand.
                                     - va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.