Noua Energie si Saltul Cuantic


Noua Energie este de fapt o forma noua de energie planetara care se manifesta  si la nivelul Sistemului Solar ,  aceasta schimbare de energie fiind sustinuta si de patrunderea in Centura Fotonica. Pamantul la fel ca si noi, este o fiinta, si la fel ca si noi, are o aura,  chakre… Iar acum trecem printr-o perioada in care planeta se schimba foarte intens. Matricea energetica a Pamantului incepe sa se curete, si astfel curata si fiintele de pe suprafata ei, printre care si oamenii. Si aici apare paralela cu mentionarea din Apocalipsa lui Ioan, legata de impartirea oamenilor in “oi” si “capre”.

Aceste doua simboluri , respective “Oile” reprezinta latura populatiei umane care nu se va opune Noii Energii, si deci va fi in armonie cu schimbarea planetara (pe care nimeni nu o poate opri), precum niste oi cuminti asculta de ciobanul care le protejeaza si le directioneaza. , cei din categoria “oilor” percep noua energie vibrationala si  isi dau seama de asta prin semne de genul trezirii constiintei lor ( vezi postare anterioara) la  o stare mult mai pacifista, mai deschisa, mai detasata si mult mai optimista. Acestia sunt oamenii care in general sunt sau devin tot mai iubitori, mai darnici, mai deschisi spre a-i  accepta pe ceilalti

“Caprele” in schimb reprezinta partea din populatia umana care isi va intoarce coarnele spre schimbare, i se va opune, si astfel nu vor fi de acord sa se schimbe si ei odata cu planeta.  In mare parte sunt oameni care fie nu accepta latura spirituala ca fiind reala, fie se duc pe cai spirituale intunecate, bazate pe propriile idei egoiste. Sunt oamenii care vor vrea sa ramana in stilul lor de viata, deloc armonios, plini de sentimente si ganduri negative (si deci plini de energie negativa), lucruri care nu sunt deloc utile planetei, si care vor inceta sa mai existe dupa perioada aceasta de schimbare.

Aceasta  impartire si “Noua Energie”are legatura  cu Regatul lui Dumnezeu, din Biblie  care  se  se refera de fapt la noua forma de existenta vibrationala a planetei (si a oamenilor) de dupa aceasta perioada apocaliptica (dintre doua “lumi”) prin care trecem acum. Vechea remarca din Biblie, referitoare la continuarea existentei “caprelor” in Iad dupa aceasta Judecata planetara se refera la un lucru care merita putin mai multa atentie.  In primul rand, fiecare suflet de om isi are “casa” dintre vietile fizice in sfera energetica a Pamantului, in Matricea planetei. Este acceptat aici dupa anumiti parametri energetici si karmici, si tot aici i se pastreaza inregistrarile karmei.

In schimbarea prin care trecem acum, Matricea planetara elimina karma negativa din inregistrarile sale pentru a putea face saltul energetic. Astfel oamenii se trezesc ca platile pentru faptele lor “bune” sau “rele” apar foarte rapid si la o cota alarmant de mare. Este efectul acestei curatari de la nivelul Matricii Pamantului. Dar, cum ziceam, o parte din oameni continua sa faca fapte cam neplacute, cu tenta negativa, si cum Matricea nu le mai accepta ca si inregistrari karmice, efectele lor apar aproape instantaneu (sau cel putin foarte curand) asupra oamenilor care le fac (la fel si in cazul faptelor pozitive). Exista insa si un punct dupa care oamenii nu mai pot alege ce sa fie, “oi” sau “capre” pentru ca Pamantul nu poate astepta la infinit schimbarea noastra. De la acel punct, “oile” vor fi ajutate foarte mult sa avanseze spre noua forma vibrationala a Pamantului, Regatul lui Dumnezeu, iar “caprele” vor ajunge la un moment-dat sa moara (din cauza incompatibilitatii vibrationale cu noua energie planetara), si sufletele lor vor fi transportate in Matricea unei alte lumi/planete, care are o vibratie compatibila cu a lor. Astfel “oile” vor porni spre “Rai”, pe cand “caprele” vor ramane in “Iad”. La fel, Judecata de Apoi este de fapt aceasta departajare care are loc acum.

Cei  care au ales sa fie “oi”  vor trece prin niste schimbari karmice foarte accelerate. Mai precis, vor fi supusi unor obstacole si schimbari interioare profunde, pentru a-si infrunta ego-ul, Eu-l fals. Ce pot sa faca pentru inceput este sa-si acceptele laturile negative si sa invete sa si le corecteze, sa fie deasupra lor, sa simta ca de fapt ele sunt necesare pentru realizarea unor calitati in interiorul lor. “ Oile “ trebuie sa constientizeze Intregul, uniunea, si sa lase separarile la o parte. Sa aleaga  iubirea, pentru ca doar prin iubire te poti curata, doar iubirea invinge mereu si nu este niciodata invinsa.

In schimb pentru cei care au ales sa fie “ capre “ acestia vor continua sa-si urmeze calea  sub o forma sau alta, si nu vor accepta nici o schimbare inspre armonizare completa. Multi vor mima aceasta schimbare , si ii vor imita pe cei care sunt cu adevarat iubitori si impaciuitori, unificatori, crezand ca astfel vor fi acceptati de acestia. Dar nu masca pe care si-o pune omul conteaza, ci ceea ce este in spatele mastii. Un om care este cu adevarat iubitor, nu are nevoie de o masca. Cel care poarta o masca insa este clar ca are ceva de ascuns, si de multe ori (nu intotdeauna) este ceva care vrea sa tina departe de lumea inconjuratoare, din motive de frica. Pentru ca la baza tuturor sentimentelor stau doar doua astfel de senzatii: frica si iubirea. Frica este o caracteristica a “caprelor”, pentru ca frica dezbina, separa.

3 comentarii:

  1. cum sa poti iubi minciuna, fariseismul, hotia, violenta.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bune explicațiile. Treziti-va oameni dragi. Haideți să fim cât de multe oi...Cu toată dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta sa fie iubire lumina armonie și binecuvântari divine tuturor. Cat mai multe oi.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.