Uranus/Jupiter – sa asteptam o importanta descoperire stiintifica in vara acestui an



Intre lunile mai – septembrie 2010 se contureaza  puternica conjunctie dintre Uranus si Jupiter chiar la inceputul zodiei Berbecului, care va face posibila o importanta descoperire stiintifica sau un avans important in dezvoltarea unei tehnologii de ultima generatie. Cel mai probabil va avea legatura cu domeniul fizicii, comunicatiilor sau energiei.

Parerea mea este ca vara acestui an , datorita acestei puternice conjunctii Uranus/Jupiter va aduce fie o mare descoperire CERN , fie aparitia primului computer cuantic fie prima reactie de fuziune la rece . Nu este exclus chiar un avans considerabil in domeniul internetului .

De-a lungul timpului conjunctiile si opozitiile dintre Uranus si Jupiter au dus la importante descoperiri dar si la nemultumiri sociale.
Astfel in :
- 1990 opozitie Uranus/Jupiter in primele grade ale Capricornului , aparitia primului telefon mobil dar si proteste si revolutii sociale ’89-’90.

- 1969 conjunctie Uranus/Jupiter tot pe primele grade , dar in zodia Balantei , primul om care a pasit pe Luna

- 1948 opozitie Uranus/Jupiter in zodia Racului , incidentul Roswell ( 1947) , inceputul Razboiului Rece

- 1927 conjunctie Uranus/Jupiter in zodia Berbecului , prima racheta (1926), primul aparat TV ( 1928 ), primul zbor transatlantic, aparitia telefonului. Doi ani mai tarziu , Marele Crah si inceputul Marii Crize.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.