Cele 12 nivele ale ADN

Nivelul 7
Al saptelea nivel vibreaza cu aceeasi armonie ca cei din Telos si este numit Nivelul Lemurian . Intelesul lui din limba lemuriana este dificil de tradus , pentru ca este posibil sa nu mai aiba sens . Tonurile care sunt cantate inseamna lucruri in plus  Nivelul 7  vibreazã. Cu cât vibreazã mai sus, cu atât mai repede merge. Cu cât sunt mai multe oscilatii, cu atât se va dilata mai mult timpul, iar cei din munte vã vor putea întâmpina. Acesta este principalul nivel Lemurian. Este nivelul care poartã sãmânta centralã.

Nivelul 8
Nivelul 8 reprezintã propria voastrã Înregistrare Akashicã cristalinã. Nivelul 8, în ADN-ul vostru interdimensional, contine întreaga înregistrare a fiecãrei vieti pe care ati avut-o pe planetã si tot ceea ce ati experimentat. Pânã la acest punct, asa cum voi mergeti în 4 D, acest nivel nu a avut o importantã prea mare, cu exceptia evidentã a energiilor care sunt furnizate pentru contractul vostru si atributele karmice. Pãrea sã pluteascã; nu avea importanþã; era util pentru citirea vietilor trecute si cam atât. De asemenea, acest nivel v-a dat ceva fobii!

Nivelul 9
Nivelul nouã – nouã reprezintã desãvârsirea, împlinirea. Completeazã istoria primului nivel. Nivelul nouã este ceea ce lipseste în primul nivel! Puteti spune chiar, cã nivelul nouã este ceea ce face ca "inutilitãtile" din primul nivel sã functioneze. Si când puneti împreunã primul nivel cu nivelul nouã, obtineti un circuit al comunicãrii cu restul nivelelor interdimensionale. Aceste instructiuni situate în ARN, în procent de 97%, sunt seturi de instrucþiuni pentru întregul ADN, nu doar pentru primul nivel. De aceea, nivelul nouã este puntea. Flacãra Expansiunii. Este puntea spre ascensiune, spre vindecare. Este puntea spre perfectiune si mãiestrie. Este puntea valorii de sine. Este ceea ce încercati sã gãsiti în Reteaua Cosmicã, pentru cã aceasta este energia nivelului al nouãlea.

Chiar are propriul sfânt ce îl patroneazã, St. Germain. Flacãra despre care vorbeam este Flacãra Violet a lui Sf. Germain. Reprezintã vindecarea, puterea, schimbarea si activarea. Este singurul nivel din ADN care este conectat la o fiintã spiritualã în acest fel. Este Flacãra Expansiunii si este puntea cãtre perfectiune, cãtre cunoasterea desãvârsitã. Într-adevãr, existã un nivel al ADN-ului care este responsabil cu conectarea nivelelor biologice la instructiunile Universului.

Nivelul unu si nivelul noụ creeaẓ ̨n numerologie un zece. Zece se reduce la unu si unu reprezinṭ, din punct de vedere energetic, noul ̨nceput. C̢nd ̨ncepeti ṣ observati numerologia ADN-ului si ṣ faceti leg̣turile, puteti obtine ̨ntelesuri si mai profunde Рinformatii despre ceea ce face un nivel c̢nd e combinat cu un altul. Atunci c̢nd aplicati numerologia de baẓ la ceea ce v-am dat noi, veti realiza c̣ nivelele patru si cinci trebuie ̨ntotdeauna ṣ lucreze ̨mpreuṇ, deoarece ele sunt un noụ. Si acest noụ lucreaẓ cu acel noụ pe care tocmai vi l-am dat, care lucreaẓ cu un unu, despre care tocmai v-am spus. Complex? Da. Si acolo se afḷ mesaje ascunse despre ce fac si cum functioneaẓ, chiar si ̨n termenii de baẓ ai numerologiei.


Nivelul 10
Nivelul zece se mai numeste si “ Sursa Divina a Existentei” si este nivelul ADN-ului pe care Lemurienii l-au folosit cel mai mult. A avut alt nume pentru Lemurieni, care nu s-au deranjat sã enumere cele 12 nivele. Ei au vãzut ADN-ul ca pe un altar, ca pe sursã divinã a existentei si a divinitãtii lor, a celei de a doua vederi. Ei nu l-au vãzut ca biologie care sã fie studiatã în corpul Uman. Ei l-au vãzut ca procesul vietii!

In numerologie numarul 10 se reduce la 1, ceea ce indica energia “noilor inceputuri”. Este primul dintre cele trei “Nivele Dumnezeiesti”, nivele ce reprezinta “chemarea la intelegerea divinitatii tale
Nivelele zece, unsprezece si doisprezece sunt foarte diferite de celelalte nivele. Ele sunt nivelele cheie de procesare. Sunt nivele de actiune deoarece faciliteaza divinitatea interioara , inlesnind astfel iluminarea si reamintirea a ceea ce esti.

Nivelul 11
Nivelul unsprezece sau “ intelepciunea Divinului Feminin”nu se refera la energia zeitei si nici macar la energia feminina . Termenul ebraic nu are nici o conotatie feminina in limba ebraica . In schimb , Krion indica faptul ca aceasta “ intelepciune a Divinului Feminin” este energia compasiunii pure si este ceea ce lipseste din echilibrul dualitatii pamantului in acest moment . Este nivelul care a fost intensificat odata cu tranzitul lui Venus din 2005 si este adevaratul secret al pacii pe pamant .

Fiintele umane cu acest nivel intensificat au un echilibru energetic al dualitatii masculin – feminine . Este unul dintre “ Nivelele Dumnezeiesti” care este intensificat in aceasta perioada , in pregatirea anului 2012 . Lupta poate fi observata pe intregul Pamant , intre cei care vor sa cucereasca ( vechea energie masculina , de vibratie grea) si cei care doresc sa atinga echilibrul sis a faca un nou compromis ( noul echilibrul ). Acesta este intr-adevar unul dintre nivelele principale care se schimba cel mai mult si este cel care va fi cel mai evident in personalitatea noilor conducatori care vor aparea .

Nivelul 12
Nivelul doisprezece este foarte simplu .Este nivelul lui Dumnezeu , cel mai divin si cu adevarat nivelul care este “ Dumnezeul din interior “. Toate nivelele sunt  nivele divine , insa acesta este 12 …ultimul si cel mai inalt vibrational dintre toate . Care este rolul sau ? Kryon ne spune: “ Nu asteptati ca aceste nivele sa faca ceva , nu mai mult decat casa in care locuiti . Nivelul doisprezece va ofera pace , adapost si sentimentul de a fi acasa . Lasati ca nivelul lui Dumnezeu sa fie pentru voi toti locul in care ati ajuns acasa. “

Kryon

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.