Antihrist va veni printr-o ,poartă a iadului"


Si tot asa cum Petru s-a lepădat de 3 ori de Hristos, dar apoi a murit pentru Hristos, tot asa si papii, unii au practicat vrăjitoria si magia, altii au fost masoni, unul ar putea fi chiar antihrist, dar sirul papilor se va termina cu un Petru ce va muri pentru Hristos. Cel putin asa spune profetia Sfântului Malachia (sfânt catolic irlandez; 1095-1148). Acesta dă o listă papilor ce vor urma ( vezi art. “Profetii despre papi”).
Fostului papă Ioan Paul al II-lea  numit De Labore Soris (Efortul Soarelui sau Străduintă Zadarnică; mentionăm că în ziua în care s-a născut a fost eclipsă totală de soare) i-a  urmat cardinalul Joseph Ratzinger actualul papă, numit De Gloriae Oliviae (Măretia Măslinului)  ; măslinul este atât un simbol al păcii cât si al evreilor. Adică , extrapoland actualul papă ar putea aduce pacea între evrei, arabi si crestini.

Se spune că antihrist va fi primit de evrei în locul adevăratului Mesia (In. 5, 43; 2Tes. 2, 9-12), el apărând din semintia lui Dan: ,Dan va fi sarpe la drum, viperă la potecă" - Fc. 49, 17. In fine, nu trebuie uitat că în 1998 papa Ioan Paul al II-lea a anulat bula papală prin care masoneria era interzisă în Biserica Catolică si că, în acest an, printre cardinalii numiti de papa, este si unul a cărui nume si tară de origine (Israel? Etiopia? Rusia?) nu au fost date publicitătii.

Unii cercetatori afirmă că falsul profet ar putea fi evreu, dar prin aceasta nu se exclude legătura cu Vaticanul. In 1130 a fost ales papa Anacletus al II-lea [de origine evreiască]... Când Honorius al II-lea era pe patul de moarte, s-au făcut pregătiri pentru alegerea unui nou papă. Familia Pierleone l-a propus pe Pietro, cardinalul, în vreme ce familia Frangipani a înaintat numele altui candidat. După moartea papei, această din urmă familie a convins o parte a cardinalilor să opteze pen-tru candidatul propus de ea, care a luat numele de Inocentiu al II-lea (1130-1143). In aceeasi zi, Pierleone a organizat o altă reuniune, cu un număr mai mare de cardinali, alegându-l pe Pietro, care a luat numele de Anacletus al II-lea (1130-1138). Acesta a rămas la Roma, în timp ce Inocentiu a plecat în Franta. A călătorit apoi prin Europa, acuzându-l pe Anacletus că este un "antipapă". In ciuda eforturilor pentru a-l înlătura, Anacletus a rămas papă până la moartea sa, în 1138. Un an mai târziu, Inocentiu s-a întors la Roma. După ce Victor al IV-lea a demisionat (si el a fost considerat un "antipapă"), Inocentiu al II-lea a fost instalat în scaunul papal, rămânând în această functie până la moartea lui, în 1143. In prezent, Vaticanul îl consideră pe Anacletus al II-lea drept un "antipapă" (,cel care, contrar canoanelor, revendică sau exercită functia de Pontif Roman"), motiv pentru care l-a eliminat din istoria papală. Alti doi papi au fost membri ai familiei de origine iudaica Pierleone: Grigore al VI-lea (1045-1046) si Grigore al VII-lea (1073-1086). Cunoscut ca "Hildebrand", acesta din urmă... a fost ulterior proclamat sfânt". (Emanuel Bădescu - extras din cartea ,De la Vatican la Ierusalim si înapoi" - Ed. Lumea).

După ultimul papă (De Gloriae Olivie) va urma ultimul pe tronul Vaticanului. Acesta nu va mai fi deci papă (înlocuitor de Hristos). El se va numi Petrus II Romanus (Petrus I fiind apostolul Petru). Scrie Sfântul Malachia: ,In ultimele necazuri care lovesc Biserica Romană, Petrus II îsi va paste turma prin multe năpaste, după care orasul celor sapte coline [Roma] va dispărea iar înfricosătorul conducător [Antihrist] va asupri poporul".

Ceva similar cuprinde si al treilea mesaj (profetie) de la Fatima: , ...Am văzut în partea stângă a stăpânei noastre, putin mai sus, un înger cu o sabie de foc în mâna stângă, care scânteia si emitea flăcări care, se părea, aveau să incendieze lumea; dar ele se stingeau în contact cu splendoarea care emana din mâna dreaptă a Stăpânei Noastre în directia lui. Ingerul, arătând pământul cu mâna dreaptă, spuse cu o voce puternică: Pocăintă! Pocăintă! Pocăintă! Si văzurăm, într-o lumină imensă care este Dumnezeu, ceva asemănător felului în care vedem într-o oglindă, un Episcop îmbrăcat în Alb - am avut presentimentul că este Sfântul Părinte, diversi alti Episcopi, Preoti, călugări si călugărite, care urcau pe un munte abrupt, în vârful căruia era o Cruce mare din trunchiuri  neprelucrate... Inainte de a ajunge aici, Sfântul Părinte traversa un oras mare, pe jumătate în ruină, si aproape tremurând, cu pas sovăitor; coplesit de suferintă si durere, el se ruga pentru sufletele cadavrelor întâlnite în cale; ajuns în vârful muntelui, prosternat în genunchi la piciorul marii Cruci, el fu ucis de un grup de soldati care au tras de mai multe ori cu o armă de foc si cu săgeti. In acelasi fel muriră unii după altii ceilalti Episcopi, Preoti, călugări si călugărite si diversi laici, bărbati si femei... Pe cele două brate ale Crucii se aflau doi Ingeri, fiecare cu o stropitoare de cristal în mână, în care culegeau sângele Martirilor si cu care stropeau sufletele Martirilor care se apropiau de Dumnezeu".

Dar acesta nu pare a fi mesajul complet de la Fatima. El mai cuprindea ceva si anume ceva socant (când în 1960 papa Ioan al XXIII-lea a citit profetia, a fost vizibil socat), probabil tocmai pentru faptul că scria că Antihrist va fi un viitor papă! Si mai cuprindea ceva (care s-a aflat mai târziu): profetia nu s-ar fi împlinit dacă se indeplineau două conditii: 1. să fie făcută cunoscută întregii omeniri si 2. Rusia să fie binecuvântată de papă. Mai târziu, papa Ioan Paul al II-lea a spus că, deoarece papa Ioan al XXIII-lea, din ratiuni diplomatice (!), nu a respectat cele două conditii, realizarea profetiei nu mai poate fi oprită (cu toate acestea, în anul 2000 l-a beatificat pe papa Ioan al XXIII-lea, care initiase Conciliul Vatican II, la finele căruia, la 7 decembrie 1965, Bisericile - Ortodoxă si Catolică - si-au ridicat excomunicările din 1054). Si aceasta nu e totul. Mesajul mai spune că, dacă profetia se va împlini (prin nerespectarea celor două conditii), Rusia va fi instrumentul pedepsei lui Dumnezeu asupra popoarelor.

Ce va fi cu adevărat numai viitorul ne va spune. Dacă oamenii se vor ruga si vor face pocăintă, pocăintă si iar pocăintă, pentru păcatele lor, atunci si Dumnezeu va anula profetiile, spune cardinalul Ratzinger, actualul papa. Dar, indiferent ce va fi, crestinii trebuie tot timpul să vadă semnele si să se pregătească sufleteste.  Cum spunea cineva: Nici viitorul nu mai este cum era odată!

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.