Efectele eclipsei de Luna din 26 iunie


In timpul eclipselor de Luna, la nivelul trairilor afective se produc cele mai multe atentionari, cele mai multe analize, pentru ca Luna face sa nu mai gandim rational, ci prin intermediul emotiilor si sentimentelor. In aceste conditii, cei care sunt angrenati intr-un mecanism de decizie sau lucreaza in domeniul financiar sunt cei mai vizati.
Sporesc teama si nesiguranta, pot debuta vicii ascunse - droguri, alcoolism, dependenta de medicamente -, se pot declansa boli psihice precum depresie, personalitate multipla, dizarmonii de conduita si comportament sau schizofrenii.

Intensitatea energiei din faza de Luna Plina este cu atat mai puternica, cu cat ea sta in umbra Pamantului, la propriu, mai bine de o ora. In perioada cat este ascunsa, lumina linistitoare a astrului noptii este temporar suspendata, iar noi experimentam un soi de criza interioara care se manifesta printr-o secatuire de energie ce se resimte la nivelul semnelor si caselor astrologice in care se afla Soarele si Luna si la nivelul aspectelor pe care le implica.

Firesc, se naste intrebarea: daca eclipsa se produce doar pe Luna Plina, de ce nu se produce cate o eclipsa in fiecare luna, stiind ca perioada de revolutie a astrului nocturn este de 28,5 zile? Raspunsul este simplu. Pentru ca orbita Lunii in jurul Pamantului se afla la 5 grade de orbita Pamantului in jurul Soarelui. Ceea ce inseamna ca Luna, in cea mai mare parte a timpului, se afla fie inaintea, fie in spatele Pamantului.

Aceasta eclipsa de Luna ce va cadea in zodia Capricornului in 26 iunie 2010 ne-ar putea face sa asistam la schimbarea Guvernului sau a Premierului. La nivel prezidential si guvernamental, relatiile pot deveni extrem de tensionate. Vom avea perioade de seceta, urmate apoi de inundatii si de furtuni violente de scurta durata.Cealalta eclipsa totala de Luna din 2010 se va produce pe 21 decembrie, ora 8:16, in semnul Gemenilor.

De retinut ca efectele eclipselor incep sa se simta cu o saptamana inainte ca acestea sa se produca si o saptamana dupa ce au avut loc.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.