Horoscopul naturist

Horoscopul naturist (5)
LEU

Puternica vitalitate pe care le-o confera Leilor astrul zilei se manifesta sub forma unui temperament bilios si nervos. Leii nu sunt insa foarte priceputi in a-si doza efortul si acest lucru se razbuna, mai curand sau mai tarziu, asupra sanatatii lor. De multe ori, orgoliul ii impiedica pe Lei sa-si marturiseasca suferintele fizice. Pe de alta parte, le cam sta in fire sa se neglijeze.

Primul lucru de care trebuie sa se ocupe un Leu care doreste sa-si mentina sanatatea este dozarea efortului, altfel vitalitatea sa se va risipi curand si bolile de inima nu vor intarzia sa apara. Leii care-si asuma prea multe responsabilitati vor avea de suferit cu coloana vertebrala (in mod special vertebrele dorsale). Ochiul drept este, de asemenea, un punct slab pe harta sanatatii Leilor, iar cei care se consuma prea mult nervos si nu-si gasesc o forma de expresie creativa pot avea de suferit ingrozitoarele dureri ale nevralgiei de trigemen.

Circulatia arteriala poate claca la nivelul cordului sau/si al ochilor. Seara, vitalitatea si rezistenta nervoasa a Leilor scade brusc. Acestora li se recomanda sa faca dus, si nu baie, pentru ca baia le scade nivelul energetic.
Nativilor zodiei Leu  nu le sta bine sa fie vegetarieni, carnea le fortifica organismul, la fel  mierea si orezul, care trebuie sa faca parte constant din alimentatia lor, si a nu se uira  spanacul, urzicile si lintea, care contin mult fier.

Plantele in afinitate cu vibratiile solare sunt: floarea-soarelui (evident), galbenelele si rostopasca - unul dintre remediile-minune pentru afectiuni specifice zodiei. Ierburile aromatice precum sofranul, rozmarinul, menta, dafinul si ruta (cunoscuta si sub numele de varnant), adaugate in mancaruri, au, de asemenea, un efect terapeutic asupra organismului nativilor  . Remediile homeopatice de baza sunt Aurum, Natrium muriarticum, Phosphorus si Ignatia. Leii nu trebuie sa uite sa-si refaca energia luand vitaminele A, D si H2.


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.