Horoscopul naturist

Horoscopul naturist(6)

Fecioara

Cea de-a doua zodie guvernata de Mercur are o preocupare innascuta pentru sanatate, apreciind mult remediile naturiste si regimul vegetarian. Pentru aceasta zodie de pamant, remediul natural cel mai eficient este... aerul, de aceea plimbarile lungi in aer liber (si pe cat posibil nepoluat) au un efect imediat de calmare asupra temperamentului nervos al Fecioarelor, si asta ajuta la mentinerea sanatatii intr-o masura mult mai mare decat si-ar putea imagina. Mersul cu bicicleta (dar nu pe strazile unui oras aglomerat), de preferinta in mijlocul naturii, este, de asemenea, recomandat.

Fecioarele guverneaza circulatia sangvina si limfatica a abdomenului, intestinele, pancreasul (partial) si nervul motor ocular extern. Temperamentul nervos al acestor mercurieni ii predispune la stari de ingrijorare nevrotice, care pot genera dureri surde, dar persistente de cap, ce pot fi inlaturate, insa, neasteptat de usor printr-o alimentatie adecvata si prin plimbarile mai sus mentionate sau prin exercitii de yoga (in special exercitiile de relaxare).

Problemele lor serioase de sanatate sunt insa legate de tractul digestiv: probleme de asimilare intestinala, dureri abdominale (provocate de "nervi"care se duc direct la stomac), perturbari ale tranzitului intestinal (sunt adesea constipati), exces de
fermentare. Alte pericole care pandesc Fecioarele sunt diabetul insipid, apendicita, pancreatita si peritonita. Femeile sunt destul de des sterile.Sistemul nervos al Fecioarelor este sensibil la stres si la starile prelungite de ingrijorare care contribuie la subminarea sanatatii lor.

Fecioarelor le face foarte bine sa consume cartofi, gulii, telina si alimentele mentionate la zodia Gemenilor (pentru ca au acelasi guvernator - planeta Mercur). Plantele aromatice si medicinale sunt, de asemenea, identice, la fel remediile homeopatice, comune celor doua zodii mercuriene..





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.