Karma negativa


In astrologie, unul dintre indiciile importante referitoare la karma negativa (dar nu singurul) este miscarea retrograda a planetelor din momentul nasterii dumneavoastra. Astfel, puteti constata ca aveti una, doua sau mai multe planete retrograde in tema natala sau niciuna. Daca nu aveti nicio planeta retrograda in harta natala, asta ar putea insemna faptul ca, in aceasta viata, cel mai probabil nu se vor crea conditiile necesare indeplinirii unei “cereri negative” mai vechi, sa-i spunem, unui blocaj important, cu cauza intr-o alta incarnare. Varianta ideala ar fi ca, de fapt, nu aveti un astfel de blocaj.

Daca insa aveti planete retrograde, e posibil ca in aceasta viata, la un moment dat (pentru ca planetele retrograde nu-si fac simtite prezenta pentru toata viata), sa se creeze conditiile propice pentru manifestarea unui anumit blocaj (cererea dumneavoastra se “solutioneaza”).

Planeta retrograda ne indica nivelul la care a avut loc blocajul si cum s-ar putea el manifesta, la un moment dat, in viata noastra. Si mai multe detalii putem afla analizand pozitia planetei retrograde in Casa si Semn, precum si aspectele facute de aceasta cu alte planete. Insa, in articolul de fata, ne vom limita doar la semnificatia planetei retrograde. Cele mai insemnate indicii sunt oferite de planetele Mercur, Venus si Marte care sunt mai personale. Celelalte, incepand cu Jupiter si terminand cu Pluton, ofera indicii la nivelul colectivitatilor. Saturn retrograd, tinde sa ofere indicii foarte clare referitoare la blocaje adanc inradacinate.

Karma negativa se echilibreaza odata la 4 ani si jumatate nu atat incat sa se elimine singura dar ajutor primim. Prin schimb energetic persoanele intalnite in viata noastra cu diferenta de varsta de 7, 4 ani si jumatate, 13 ani si jumatate sau 22 ani si jumatate, s.a.m.d., ne pot ajuta enorm sa ne echilibram karmic.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.