Trezirea Constiintei (Lupta Luminii cu Intunericul)

Dupa cum toti constientizati are loc o intensificare energetica manifestata prin ciocnirea dintre cele doua fete ale dualitatii: fata luminii si fata intunericului Avand in vedere atributele Creatorului: omnipotenta, omniprezenta, omniscienta, puteti intelege ca si Intunericul se manifesta tot in sfera Divina, nu exista vreun tip de manifestare in intreaga Creatie despre care Creatorul sa nu stie.

Notiunea de Intuneric si de Lumina, este o conventie facuta pentru a putea intelege manifestarile infinite ale Creatorului. Energia Creatorului exista pretutindeni, si se manifesta intr-o gama complexa.Acele manifestari, acele forme constiente de energie care se manifesta renegand constient, voit, Energia care le-a dat viata, care se manifesta nerespectand Legile Universale, care se manifesta nerespectand liberul arbitru si implicit Scanteia Divina, prezenta Creatorului, in cei carora le incalca liberul arbitru, sunt catalogate ca fiind manifestari ale intunericului.Intre intunericul absolute si lumina absoluta exista un numar infinit de tonuri intermediare.

Intrebarea este de ce permite lumina si iubirea infinita care este Creatorul manifestarea Intunericului? Si raspunsul este tocmai existenta dualitatii. Pentru ca aceasta dimensiune sa existe in coordonatele dualitatii au fost necesare doua materiale de constructie:unul a fost lumina, altul intunericul. Eterna confruntare dintre cele doua, anima evolutia si transcenderea acestei dimensiuni. Cu cat intunericul este mai puternic, cu atat lumina este stimulata sa devina mai puternica.Cele doua fatete energetice actioneza ca motor,ca stimul, una pentru cealalta. Viceversa este de asemenea valabila: cu cat lumina devine mai puternica, cu atat intunericul incearca sa se dezvolte pentru a isi asigura supravietuirea.

Exista un intreg  evantai de game vibrationale, exista diferite tonuri de lumina precum si diferite tonuri de intuneric, fiecare fiinta in propria sa structura energetica basculeaza de la tonuri pure de lumina spre tonuri gri, sau chiar intunecate chiar pe parcursul unei singure zile. Ca miscarea oscilatorie a balantei umanitatii sa inceteze ar trebui ca intai in fiecare fiinta sa manifeste predominant lumina, ca pe ambele talere sa fie prezenta lumina.Cand acesta se realizeaza la nivelul fiecarui individ, prin efectul global, se stabilizeaza si balanta terestra.

De aceea toate caile initiatice recomanda intai lucrul cu propria fiinta, pentru ca plasandu-va voi pe perioade din ce in ce mai lungi de timp in starea de echilibru energetic, nu veti mai fi perturbati de ceea ce se intampla in jurul vostru si astfel veti deveni stalpi de sustinere pentru ceilalti. Prin exemplul vostru viu si cei din jur vor incepe sa manifeste echilibrul. Cu cat sunteti mai angajati pe o cale de evolutie spirituala, cu atat vor apare mai multe obstacole in calea voastra.Cu cat avansati cu atat obstacolele sunt mai mari, pentru ca aceste obstacole sunt cai de testare, de punere in aplicare a tot ceea ce ati invatat. Orice tehnica, informatie pe care o acumulati, va fi insotita si de momentul aplicarii ei. Ceea ce se schimba pe masura ce evoluati este perceptia voastra referitoare la aceste obstacole, perceptie care evolueaza de la a interpreta un eveniment nedorit ca pe o pedeapsa, ca pe o nenorocire, la a il vedea ca pe un miracol, o cale de a deschide noi oportunitati de evolutie.

Revenind la situatia  energetica globala , confruntarea acerba intre diversele tonuri de lumina si diversele tonuri de intuneric, accelereaza trezirea in constiinta a maselor. Din ce in ce mai multe fiinte devin constiente cand ele insele sau cei din jurul lor manifesta lumina sau intunericul. Este ca si cum sunteti plasati (la nivel global), pe o scena iar lumina reflectoarelor devine din ce in ce mai puternica.Toate colturile scenei devin vizibile, fiecare participant nu mai poate sa ascunda anumite lucruri sau daca observa anumite aspecte la cei din jur, sa se prefaca ca nu le-a vazut, sa lase ca acestea sa  treaca neobservate. Aceasta marire de intensitate energetica va permite sa constientizati imediat in ce spectru va manifestati si sa puteti executa corectiile necesare atunci cand nu manifestati Lumina Christica.

Dupa cum stiti fiintele din tabara care opereaza cu vibratii de intuneric, au tendinta de a cobori rata de vibratie a celor din jur. Pentru a o cobori este nevoie de insuflarea emotiilor si gandurilor de frica, durere, nesiguranta, ura si razbunare. Acestea sunt vibratiile la care toti suntem expusi in aceste zile. Suntem inconjurati de informatii privind criza economica,  posibile dezastre naturale, apropierea anului 2012 si incertitudinea la ce va fi atunci. Ni se dau scenarii de viitor unele infricosatoare.

Daca facem o corelatie intre sistemul energetic uman si sistemul energetic al umanitatii in ansamblu, asa cum fiecare fiinta are un sistem de chakre principale, asa si umanitatea are acelasi numar si configuratie de centri. Primul centru, chakra radacina sau Muladhara este responsabila in planul fizic de sistemul imunitar, de atitudinea in fata mortii, a dezechilibrelor fizice manifestate prin boli, orice frica, temere care deriva din aceste aspecte, de stabilitatea si echilibrul financiar.

Criza economica globala perturba la nivel individual si implicit global prima chakra prin frica de saracie. Aceasta frica manifestata la nivel global a dus la scaderea imunitatii prin aparitia diferitelor tipuri de epidemii .Nu conteaza cum au aparut acesti virusi , daca au fost sau nu creati artificial, ceea ce conteaza este ca situatia energetica globala permite manifestarea acestora. Existenta acestor epidemii, genereaza o alta frica care perturba prima chakra, frica de imbolnavire si in esenta frica de moarte.Acestea sunt frici care se manifesta la majoritatea fiintelor si este foarte usor ca cei care au o anumita cunoastere sa opereze cu ele, sa le insufle, sa le amplifice. Scenariile cataclismice care abunda in privinta anului 2012, actioneaza aceleasi resorturi in fiinta nesiguranta, frica de moarte, frica pentru pierderea celor dragi.

Atitudinea in fata  tuturor acestor evenimente a fost exemplificata de Marea Fiinta Christica Iisus care in cuvinte simple a enuntat adevaruri cosmice:”Fiti in aceasta lume dar nu apartineti ei”. Nu va lasati antrenati in lupte de orgolii si in detalierea unor posibile scenarii fataliste.Prin fiecare emisie energetica a voastra, fie ea mentala sau emotionala, construiti viitorul.Chiar daca anumite persoane vor sa dirijeze emisiile energetice globale spre un anumit spectru de frecvente, prin legea Liberului Arbitru puteti cand sunteti confruntati cu o situatie sa decideti daca participati sau nu.Va pot fi sugerate prin toate mijloacele media emisii dintr-un anumit spectru energetic, dar nu va pot fi impuse. Esential in aceste zile este sa recunoasteti cand sunteti conditionati sa operati in emisii de frica, cand va este indusa frica. Intrebati-va atunci”sunt de acord prin Liberul meu Arbitru sa contribui la o emisie colectiva de frica, sau aleg sa imi pastrez echilibrul”?

Atunci cand simtiti ca emiteti ganduri sau emotii care au la baza amprenta energetica a fricii, nu este de folos sa negati gandurile sau sentimentele voastre, sau sa va invinovatiti. In schimb apreciati ca va sunt scoase la lumina acele aspecte din voi care necesita lucrul cu propria fiinta.

O modalitate foarte usoara sa va linistiti, sa reintrati in starea de chilibru, o constituie incredintarea voastra in mainile lui Dumnezeu.Puteti medita pana cand simtiti ca ati atins starea de echilibru pe aceasta mantra:”Doamne, Creator omniprezent, omniscient, omnipotent, faca-se Voia Ta in viata mea si in fiinta mea.” Si apoi repetati doar fraza ”faca-se Voia Ta”, pana cand atingeti starea de echilibru. Atentia si energia voastra se concentreaza integral pe aceasta mantra. Observati cu atentie ce frici rasar in timpul scurtei meditatii, ce ganduri, ce emotii, ce aspecte va intrerup meditatia. Lasati-le sa treaca, nu va impotriviti, repetand doar”faca-se Voia Ta”. Avand in vedere ca prima chakra este expusa la fluctuatii energetice, orice tehnica de lucru, de purificare, plimbare in natura, conectare permanenta la energia Mamei Pamant, incarcare cu energia sa, va ajuta sa stabilizati energia acesteia.

O schimbare a perceptiei o puteti avea, gandindu-va la faptul ca peste 2 ani, planeta si umanitatea va trece printr-o aliniere galactica care are loc odata la 25800 de ani, si multumiti Spiritului vostru ca sunteti prin aceasta viata participant la un eveniment evolutiv major. In curgerea acestui Univers, credeti ca peste inca 25800 de ani va mai acorda cineva atentie crizei economice din 2010 ? Credeti ca pentru Spiritul vostru aceasta este o informatie energetica majora? Important pentru Spiritul vostru este sa treceti prin aceasta perioada mentinandu-va calmul si echilibrul.

Saltul galactic implica ancorarea in planul terestru a unei noi game de frecvente, pentru ca aceasta implementare sa aiba loc cat mai lin, fara convulsii majore, este necesara manifestarea vibratiei echilibrului.Este ca si cum urcati pe o scara de la un etaj la altul si duceti in maini un  set de obiecte fragile.Cu cat  sunteti mai stabili, cu atat sansele ca sa ajungeti la etajul destinatie fara sa distrugeti obiectele si fara sa va accidentati sunt mai mari.In exemplul acesta obiectele pe care le transportati sunt sistemele/structurile voastre energetice.

Anul 2012 si anii care vor urma reprezinta  o  oportunitate majora de evolutie , intruparea ca fiinte in aceste timpuri, este de asemenea si o asumare de responsabilitate. In aceasta perioada sunt venite in planul terestru Spirite cu un spectru de competente foarte vast. Sunt spirite care au participat la saltul galactic acum 25800 de ani, si chiar daca fiintele inca nu sunt trezite, in momentele saltului isi vor aminti instantaneu ce atribute divine pot manifesta, cum ii pot ajuta pe cei din jur.Exista Spirite cu o vasta experienta in alte sisteme galactice care in perioada urmatoare isi vor intensifica contactele si schimbul de experienta cu membrii acelor civilizatii ptr a ajuta planeta.Exista Spirite Maestru care au ales desi nu era obligatoriu, experienta corpului fizic pentru a spirjini prin cunoasterea lor pe cei din jur.Exista Spirite care vin la primele intrupari in planul terestru, si care beneficiind de experienta saltului cuantic vor evolua foarte rapid.Si bineinteles exista si Spirite care incearca sa impiedice sau sa redirectioneze aceasta experienta a saltului cuantic.

Contemplati maretia si grandoarea planului Divin de evolutie. Rolul acestor frici care  se induc este tocmai de a nu mai avea timp sa va mai ganditi la frumusetea si maretia Creatiei. Cati oameni mai au timp si dorinta de a admira frumusetea in orice forma de manifestare, fie ca este frumusetea naturii, a unui copil, a unei piese muzicale sau opere de arta? Care este raportul dintre informatiile care genereaza frica si cele care va deschid catre miracole?

Un comentariu:

  1. Poate ar fi mai frumos sa descoperiti scrierile Filocalice(sunt si pe internet) ale Sfintilor Parinti impreuna cu Patericele si veti fi cu adevarat in Lumina Divina Necreata.
    Pace inimii dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.