Misterul piramidelor si Calea Ascensiunii




Suntem fascinati de piramide deoarece, in subconstientul nostru exista memoriile dimensiunilor inalte, acolo unde formele geometriei sacre stralucesc in lumina radianta. Piramida (ne vom referi aici in principal la tetraedru - piramida cu fete triunghiulare si baza patrat, precum piramidele de la Giza) este o forma statica a Universului, parte a geometriei sacre ce sta la baza creatiei dimensiunilor.

Piramida fizica, asa cum am mai spus in insemnarile mai vechi, are un corespondent energetic (astral- inceput eteric), cu alte cuvinte, are o piramida energetica corespondenta. Piramida energetica este suprapusa piramidei fizice (din perspectiva spatiului timp). In cuvinte mai simple, orice piramida fizica are o aura... Un pic deasupra varfului piramidei fizice se afla varful piramidei energetice, care este de fapt o singularitate. In acest caz, putem privi singularitatea (punctul in care energiile sunt reduse la Esenta Divina) ca un Portal (poarta stelara) intre dimensiuni. In cazul piramidei fizice, portalul este intre 4D si 5D.

Asa cum mentioneaza unele invataturi, orice portal atrage un vortex (spirala, forma dinamica a constiintei universale). Ca o paranteza, nu orice vortex are un portal asociat. Vortexul energetic are forma de spirala ce uneste varful piramidei (unde se afla portalul si singularitatea) cu baza. Ca o aproximare vizuala, spirala urca de la baza piramidei catre un punct (varful piramidei), urmand peretii piramidei in curbe din ce in ce mai stranse. Spirala energetica este de fapt un curent energetic ce translateaza energiile 4D prin portalul 4D-5D (aflat in varful piramidei) catre 5D, in frecvente eterice inalte. In esenta, inspre 5D, exista o piramida energetica inversata (de natura eterica), unde spirala provenita din 4D se expandeaza in curbe din ce in ce mai largi in dimensiunea eterica 5D.

Aplicatii ale piramidei: Camera  ascensiunii

Marea piramida de la Giza, prin proportiile atent alese in baza Numarului de Aur, a fost conceputa sa fie (printre alte intrebuintari) o Camera a Ascensiunii, un portal prin care sufletele sa se inalte in urmatoarea dimensiune. Aceasta translatie se realiza cu ajutorul unui dispozitiv special inclus in piramida. In termenii de astazi, era vorba de un dispozitiv electronic cuprinzand printre altele multe bobine (spirale) ce amplificau vortexul energetic propulsor.

Trebuie spus aici ca procesul ascensiunii nu poate fi fortat. Fratii nostri din dimensiunile inalte atrag atentia ca o Camera a Ascensiunii are mai degraba rolul de Purificare Finala a sufletului in vederea Ascensiunii. O Camera a Ascensiunii nu poate fi folosita cu succes decat daca sufletul a trecut inainte printr-o purificare proprie. In caz contrar, exista pericolul distrugerii corpului fizic. Energiile inalte generate de Camera Ascensiunii "ard" orice impuritati ramase in campul energetic al sufletului respectiv, astfel incat, procesul ascensiunii (initiat si dus la capat de programul ADN Maestru, descris in insemnarile precedente de catre Sferele de Lumina) sa poata continua in ritm rapid, fara probleme.

In scrierile stravechi, dispozitivele folosite pentru Ascensiune au fost descrise in detaliu, folosind bineinteles vocabularul limitat de la acea vreme. In cartea Exodului din Biblia Crestina, exista o descriere a "scaunului milei" din sanctuar. Acesta era de fapt un dispozitiv electronic realizat din aur si conexiunile aferente, care "ardea" impuritatile, permitand sufletului sa se inalte in urmatoarea dimensiune. Celor care au folosit "scaunul milei" li s-a spus sa se purifice prin eforturi proprii inainte. Cei mai multi insa au suferit procese de dematerializare sau combustie spontana (din punct de vedere al corpului fizic), deoarece nu si-au ridicat vibratia suficient (prin proprie purificare) inainte de a activa dispozitivul electronic.

Un stadiu de purificare este absolut necesar inainte de folosirea unei Camere a Ascensiunii. Ritualurile elaborate ale religiei iudaice au fost special destinate acestui proces. Cu toate acestea, preotii si rabinii nu au inteles adevaratul sens al purificarii. Multe din regulile adaugate de ei au folosit foarte putin acestui scop. In schimb, asa cum au facut si multe alte religii, au construit o doctrina trista care avea ca scop sa determine adeptii sa urmeze cu strictete dictatul preotesc...

Sananda ne atrage atentia ca purificarea este un Proces Interior. Atunci cand intelegem acest lucru, atunci cand intelegem ca nu avem nevoie de ritualuri si alte procese/dispozitive externe, abia atunci suntem pregatiti sa utilizam ritualuri si dispozitive pentru a progresa mai rapid. Poate sa para o contradictie, dar, cei care au pasit de ceva vreme pe calea spirituala vor intelege mesajul. 

Primul pas il reprezinta purificarea emotionala. Se purifica si corpul fizic si mental.
Unii dintre noi, care suntem inventatori, vom primi calauzire de la Spirit sa construim Camere ale Ascensiunii (in viitorul nu prea indepartat), care sa contina si mecansimele de siguranta necesare. Scopul lor clar este sa dizolve ultimele impuritati DUPA procesul riguros de purificare interioara, pentru a pregati sufletul pentru urmatoarea dimensiune, in Corp de Lumina.

Un program de purificare cu care se poate incepe contine urmatoarele:
a) Hranirea pe baza de alimente/lichide de vibratie inalta (fructe, legume, seminte...)
b) Zilnic, respiratie profunda si constienta
c) Yoga pranica (Krya) sau alte forme de practici energetice (chiar si exercitii fizice, gimnastica chinezeasca...)
d) Vizualizarea si invocarea Luminii Aurii a Prezentei Divine Interioare (descrisa in Practica Meditatiei)
e) A ierta, a ierta si iarasi a ierta...

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.