Saturn , Pluto si Uranus ne asigura o vara fierbinte in 2010


Avand in vedere precedentele istorice ale acestei cuadraturi in T a planetelor  Saturn , Pluro si Uranus , 2010 ar trebui sa coincida cu o perioada de mari revolte social-politice si destabilizare economica . Aceasta configuratie astrologica este probabil una din cele mai importante din prima jumatate a sec. XXI si reprezinta un punct de cotitura pentru economia , cultura si politica mondiala .

Din acest vas alchimic al anului 2010 vor iesi la suprafata miscari sociale si politice fara precedent dar rasplata tuturor acestor tensiuni vor fi noile libertati castigate, toleranta , pacea si bunastarea  ce vor urma . 2010 aduce cu el catastrofe naturale si de mediu , reforme politice si nu in ultimul rand , colaps financiar . Dincolo de realitatea dura a acestor evenimente , asistam la nasterea unei noi epoci si ca orice nastere nu poate avea loc fara chinuri si dureri .

Vara lui 2010 este doar inceputul acestor schimbari care incep sa se faca simtite prin efectele cuadraturii formata intre Uranus/Jupiter pe primele grade ale Berbecului si Pluto/Luna in Capricorn .
30 iulie aduce cu sine un aspect planetar major: crucea in T formata din 6 planete( Luna, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus si Pluto), toate formand un foarte stresant si dificil set de cuadraturi si opozitii in semne cardinale ( Berbec, Rac , Balanta, Capricorn). Este interesant si faptul ca  aceasta cruce cardinala este considerate de multi ganditori antici si moderni un veritabil “stargate”, un portal sacru. Urmeaza 6 august cu o extraordinara configuratie a unei Mari Cruci care se formeaza din …7 planete ( la cele sase planete de mai sus adaugandu-se si Venus).

Ambele aspecte au o importanta colosala pentru intrega planeta deoarece vor aduce schimbari majore la nivelul  politicii si religiei ,  prabusirea institutiilor vechi prin tensiuni extraordinare acumulate in randul maselor , mari probleme si necazuri si  aparitia de nenumarate conflicte la nivel micro si macro .
Toate aceste configuratii planetare la care se adauga si avertismentele venite pe diferite cai de la Maestrii Inaltati , ma pun serios pe ganduri daca nu asistam in aceste vremuri la acea Schimbare demult anuntata..?! Acest incredibil aflux de energie va aduce evenimente din ce in ce mai interesante si provocatoare , modificari radicale si schimbari neasteptate fie ca ne dorim sau nu .

De retinut este ca prin noi insine putem preintampina multe dintre previziunile negative la nivel personal si macro, ca tot ce este “ scris in stele” nu este predestinat sa se intample intr-o forma precisa. Desi marile teme ale unei epoci sunt prevazute in cer, datele viitorului sunt scrise de noi in fiecare moment. Aceasta este ceea ce face ca atitudinea noastra sa fie atat de importanta fata de orice “profetie” a stelelor.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.