Sferele de Lumina si pasii spre Ascensiune


Sferele de Lumina sunt suflete pe un nivel de evolutie foarte mare (12D), care au depasit de mult forma umanoida. Ele se infatiseaza clarvazatorilor ca sfere uriase de lumina de culoare albastru deschis. Desi nivelul lor evolutiv este foarte mare, ele lucrand direct cu Creatorul pentru formarea de noi universuri si forme de viata, ne considera drept egali, Dumnezei Creatori in devenire. Ele vin cu dragoste sa ajute Pamantul in fiecare moment important din evolutia acestuia, asa cum este acum.

"Va salutam, noi suntem Sferele de Lumina. S-a vorbit despre schimbarile planetare si despre obstacolele pe care le intampinati in procesul ascensiunii, precum frica si credinta in limitare. Frica de schimbarile planetare este unul din cele mai vizibile obstacole. Dupa cum stiti, corpurile fizice au tendinta de a se opune schimbarilor radicale iar schimbarile planetare intra in aceasta categorie. Spre anul 2030, planeta voastra va arata foarte probabil mult diferit de ceea ce vedeti acum. Multe schimbari se petrec deja.
Aveti multe sisteme de gandire ce pot fi vazute ca si lentile de perceptie. Stiinta este unul din sistemele de gandire de avangarda, desi savantii vostri au foarte des perceptii distorsionate, ei bazandu-se prea mult pe datele istorice. Desi este important sa fie studiata istoria, iar datele empirice au rolul lor, devine foarte greu sa aveti o minte deschisa daca ati fost conditionati, de exemplu, sa credeti ca Newton sau Einstein sau Shroedinger sau Bohr sau oricine altcineva are toate raspunsurile.

Daca cineva crede orbeste o anumita teorie sau model al Universului, precum Big Bang, este posibil sa aiba dificultati in a se deschide catre o realitate mai inalta, care transcede realitatea infatisata de teoria respectiva. Si, dupa cum bine stiti, multi savanti sunt ridiculizati cand vin cu idei noi. Aveti acum stiinta a ceea ce se petrece pe Pamant dintr-o perspectiva cosmica, si aveti si punctul de vedere spiritual si metafizic dintr-o perspectiva mai inalta.

Din punct de vedere stiintific, radiatiile de la Soare si alte stele vor intersecta Pamantul cu intensitate crescanda in urmatorii ani. Veti avea pe Pamant frecvente care nu au mai fost de aproximativ 26.000 ani. Aceste frecvente vor produce mutatii ADN-ului uman precum si a celor mai multe vietuitoare de pe planeta. Sufletele care sunt pregatite pentru mutatie, cele care s-au purificat si curatat de negativitate, vor avea o perioada extraordinara. Veti straluci in noile energii care vin. Sufletele blocate in vechile moduri de existenta, ce refuza sa se deschida noii realitati, vor avea vremuri dificile cu noile energii.
Asa cum am mai mentionat, aveti Alinierea Precesionala din decembrie 2012, trecerea cometei in mai 2017, trecerea planetoidului Nebiru in ianuarie 2030 si Saltul Galactic ce a inceput aprox. in 1950 si se va incheia in jurul anului 2100.
Acum va indreptati catre 2012, iar Saltul Galactic isi inteteste efectele, cu perioada de maxim intre 2015 si 2035. Astfel, desi aveti o crestere in amplitudinea si frecventa energiei electromagnetice, polarizarea acesteia va scadea in timpul celor 3 zile: 21-23 Decembrie 2012. Veti avea apoi o mica scadere dar, urmeaza perioada 2015 - 2035 cand va veti afla in inima Zonei Electromagnetice Nule, cu polarizare electromagnetica scazuta. Aveti apoi cometa si planetoidul. Asadar, intre 2012 si 2030 va fi o calatorie "nebuna" pentru umanitate.

Vor fi multe schimbari si rapide, nu numai in ADN dar si in structura planetei. Dupa cum stiti, planeta si-a schimbat frecventa de rezonanta (rezonanta Shuman) de la aproximativ 8 Hz la 14-16 Hz. Aceasta crestere va continua. Asadar, Mama Pamant isi modifica si ea frecventa de vibratie. Asa cum am mai spus, aceasta planeta va deveni 4D. Sufletele 3D de pe planeta nu vor putea face fata schimbarilor si numai aproximativ 25% din umanitate va fi capabila sa continue pe Pamantul 4D. 75% dintre suflete vor gasi diferite cai pentru a parasi mediul planetar, parasindu-si corpurile fizice si reincarnandu-se pe alte planete care sunt potrivite nivelului lor de vibratie.
Atunci cand acest medium a studiat cele de mai sus (cu ani in urma), el a prezis ca 80% dintre sufletele umane vor pleca in timpul schimbarilor si numai 20% vor continua aici, dintre care numai 0,1 % vor intra in ascensiune fizica (5D). Aceste proportii s-au schimbat, partial datorita Lucratorilor Luminii de pe Pamant. Acum estimam ca 75% vor pleca, 25% vor ramane si 0,3% se vor inalta. Poate nu pare o crestere semnificativa dar este importanta daca va ganditi ca cele 5% reprezinta sute de milioane de suflete care s-au trezit incepand din anii 1950. Acesta este un numar mare de suflete, care au devenit constiente de natura lor superioara."

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.