Talismanul , mijlocitor in realizarea dorintelor


Talismanele  sunt sisteme orgonice, mai precis acumulatori orgonici plus filtre, care au rolul de a facilita îndeplinirea unor dorinÅ£e (scopuri) prin intermediul mecanismelor specifice subconÅŸtientului. Pentru a intelege mai usor puterea acestora in realizarea anumitor dorinte trebuie stiut faptul ca energia orgonica este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Principiul de funcÅ£ionare al unui talisman  este următorul: pe un suport realizat prin combinarea unor materiale organice ÅŸi anorganice se încarcă energie modulată cu informaÅ£ia aferentă scopului pentru care a fost realizat talismanul , precum ÅŸi condiÅ£ionările necesare. Această energie transmite informaÅ£ia către nivelul subconÅŸtientului, prin intermediul dublului eteric , unde se declanÅŸează mecanismele specifice realizării acÅ£iunii necesare atingerii scopului dorit.

Talismanele  pot fi realizate pentru atingerea următoarelor scopuri: protecÅ£ie, succes, bani, dragoste, realizări, câştiguri, ÅŸansă, sănătate, etc. Un talisman  realizat pentru sănătate nu va reuÅŸi de unul  singur să vindece o boală, dar va ajuta la vindecarea ei, în unele cazuri chiar în mod substanÅ£ial. Un talisman pentru dragoste va determina persoana care o poartă să se comporte în aÅŸa fel încât să-ÅŸi întâlnească dragostea. Cu cât subconÅŸtientul persoanei care poartă talismanul  este mai puternic cu atât efectele produse cu ajutorul acestuia sunt mai intense. Prin intermediul unui talisman  nu pot fi atinse scopuri care sunt imposibil de atins datorită limitărilor karmice.

Talismanele  trebuie purtate cât mai aproape de corp, fiind necesar să intre în contact cu dublul eteric pentru a-ÅŸi putea face treaba. Un talisman  poate fi realizat doar pentru un singur scop. Pentru mai multe scopuri sunt necesare mai multe talismane , câte unul pentru fiecare scop în parte.

4 comentarii:

  1. Interesant, dar in alte articole citite se spunea ca nu se poarta mai multe talismane pentru ca ar fi efectul anularii...poate ma ajutati cu precizari,Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si este adevarat acest lucru. Stii vorba aia romaneasca:"cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde niciunul", cam asa si cu talismanele... Totul depinde de dorinta cea mai cea . In fond cu rabdarea treci marea, nu-i asa?
    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua. Unde as putea să îmi fac și eu un talisman ?

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa va cunoasteti horoscopul personal foarte bine. pentru ce vreti sa-l folositi este iar important. si de aici in functie de planeta guvernatoare pt scopul dorit de dvs - metalul de care aveti nevoie si un bijutier bun.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.