Cuartul fumuriu – piatra intelegerii

Sau cand vibratia inalta ridica scut in fata energiilor negative 

Despre cuartul fumuriu se spune ca dizolva negativitatea, penetreza toate campurile de energie ce au fost generate de forme de gandire negativa, furie si resentimente. Este excelent pentru protectie, formand o bariera energetica in jurul utilizatorului.

- Culoarea mineralului difera de la fumuriu deschis la gri-fumuriu inchis si negru.
- Aceasta energie este in special aplicata in zonele plexului solar si asupra chakrelor localizate in maini si   picioare.
- Energia poate penetra si poate transforma ulterior emotiile negative si modelele de energie negativa.
- Tinde sa penetreze si sa dizolve campuri de energie ce au fost generate de forme de gandire negativa, furie si resentimente.
- Poate fi folosit sa dizolve usor energiile negative si blocajele emotionale. Inmoaie energia negativa si permite frecventelor pozitive sa intre in sfera afectiunii.
- Lucreaza pentru a dizolva formatiunile rezultate, efectele, tulburarile si bolile create intr-o anume situatie.
- Aceasta piatra uimeste cu viteza sa de reactie - aceasta este prelungita, desi intensa si blanda.
- Furnizeaza echilibrarea energiei yin-yang si poate fi folosit in facilitarea alinierii meridianelor corpului fizic cu cele ale corpului eteric. Poate de asemenea fi utilizat in echilibrarea mentala, energetica precum si in echilibrarea si acordarea energiilor necesare dezvoltarii spirituale.
- Este o piatra excelenta pentru impamantare.
- Excelenta pentru protectie, cuprinzand/ incluzand bariera energetica in jurul utilizatorului.
- Aceasta piatra vibreaza la numerele 2 si 8.

La folosirea cuartului fumuriu sub forma de bijuterii sau in depunerea terapeutica, energia sa va initia forte primare in corp. Va activa instinctul de supravietuire intr-o forma purificata. Inspira purtatorului sa accepte provocarea si responsabilitatea schimbarii calitatii vietii.

Cuartul fumuriu ajuta pe oricine "a cadea la pace" cu corpul sau, cu inima sa, cu viata sa, dar si cu lumea. Aceasta acceptare va duce persoana respectiva spre un sentiment elevat de iubire a propriei persoane, dar si a altora. Permite manifestarea viselor si viziunilor pe Pamant. Dizolva energiile negative pe masura ce le intalneste, curata aura. Lucrul cu cuart fumuriu poate duce la o schimbare radicala in comportarile legate de natura egocentrica, inferioara a omului, care se sterge si este inlocuita cu atitudini si cai de viata pozitive.
Este foarte des folosit de persoanele care incearca sa evolueze in plan spiritual. Ajuta la meditatie si la explicarea mai corecta a propriilor vise. Ajuta la eliminarea tensiunilor de orice fel si a fricii. Ajuta la eliminarea tendintei de a cheltui peste masura.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.