Horoscop iulie 2010

Berbec – Toate proiectele aflate in derulare sub conducerea voastra, se vor finaliza la timp iar increderea in voi se va transforma in infumurare. Atentie la superiori. Posibile calatorii impreuna cu familia si castiguri financiare . Sanatatea mamei va fi un motiv de ingrijorare. Din punct de vedere al sanatatii , posibile frecvente dureri de cap.

Taur – Iulie va fi o luna deosebit de plina in plan profesional. Proiecte noi, responsabilitati noi. Schimbari de parteneriat si administrare. Pentru acei Tauri care au copii, motive de mandrie din partea acestora. Probleme minore de sanatate.  

Gemeni – Pentru voi o luna prospera din punct de vedere financiar. Pentru Gemenii care lucreaza in strainatate sau  au de-a face cu resurse aduse din afara tarii, se intrevad castiguri, renume si respect deosebit in acest domeniu. Promovari in cariera pentru cei care lucreaza in domeniul financiar sau administrativ. Schimbari in relatiile cu prietenii si membrii apropiati de familie.

Rac – In iulie , Racii primesc ajutor de la colegi si superiori iar munca de echipa va fi foarte bine aspectata. De evitat orice promisiune financiara mai ales ca va veti confrunta cu o crestere a cheltuielilor. Pentru cei care trebuie sa ia decizii majore , contati pe sprijinul concret al parintilor .Posibile tradari din partea celor apropiati. Din punct de vedere al sanatatii , posibile neplaceri legate de circulatie si/sau vedere.

Leu – Pentru cei in pozitie de conducere se intrevad neintelegeri cu subordonatii. Vesti bune din partea fratilor. Leii necasatoriti isi pot gasi sufletul pereche incepand cu aceasta luna .Cei care se afla deja intr-o relatie vor avea parte de atentie si grija sporita din partea partenerilor. Leii cu copii aflati la varsta casatoriei sa se astepte la vesti importante in acest domeniu de viata.

Fecioara – Fecioarele incep sa simta putin cate putin energiile pozitive venite in planul carierei si profesiei. Cei in cautarea unui loc de munca sa se astepte la schimbari fericite in acest domeniu. Posibile probleme sau ingrijorari legate de frati. Fecioarele angajate in organizatii guvernamentale sau politice incep sa primeasca recunoasterea activitatii de pana acum.Cei care se stiu ca au probleme de diabet sau artrita , sa acorde atentie sporita sanatatii.

Balanta – Rezultate excelente pentru Balantele care au de-a face cu orice forma de invatamant si oportunitati deosebite pentru cei care doresc sa studieze in afara tarii.Investitiile facute acum se vor dovedi deosebit de profitabile pe termen lung sau foarte lung. Schimbari de sau in profesie si ingrijorari legate de o figura paterna din familie.

Scorpion – Modificari minore la locul de munca care se vor dovedi benefice pe termen lung in acest domeniu de viata. De evitat discutiile si confruntarile de orice fel cu superiorii. Interviurile sau concursurile sunt foarte bine aspectate si pot aduce recompense neasteptate. Relatiile personale incepute in aceasta luna se pot termina printr-un angajament serios.( logodna/casatorie). Sanatatea va fi un motiv de ingrijorare pana pe 15 iulie dupa care veti resimti o imbunatatire rapida a acesteia.

Sagetator- Presiunea exercitata de superiori si concurenta deschisa de la locul de munca, va face ca aceasta luna sa fie una deosebit de stresanta. Evitati sa luati decizii majore legate de locul de munca. Castiguri si cadouri neasteptate. Cei implicati intr-o relatie se pot confrunta cu divergente de opinie si/sau conflicte.

Capricorn – Capricornii se vor confrunta cu amanari sau obstacole in profesie dar si cu persoane rauvoitoare la locul de munca. Pentru cei care doresc sa schimbe serviciul,sanse  deosebit de favorabile. Femeile care intentioneaza sa faca o interventie chirurgicala , neaparat o a doua opinie medicala. Cei singuri pot intalni o persoana deosebita. De evitat discutiile cu persoane mai in varsta.

Varsator – Recompense financiare venite de la locul de munca si implicit o imbunatatire a finantelor personale. Calatorii scurte care aduc liniste si stari de bine.In plan personal, Varsatorii se vor confrunta cu obstacole si amanari legate de orice fel de angajamente.Pentru cei implicati in afaceri de familie( in special cu fratii) trebuiesc evitate deciziile majore si reinvestirea de noi sume.

Pesti – Recunoastere in plan profesional si castiguri financiare in crestere.Avocatii, profesorii si cercetatorii din zodia Pestilor sa se astepte la recompense si faima deosebita in domeniul in care profeseaza. Pentru cei care pana acum si-au dorit achizitia unei masini sau case, ei bine , acum este momentul realizarii dorintei. Importante schimbari in cariera si/sau locuinta .


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.