Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor


Invocarea ingerului protector in realizarea dorintelor(4)


Gabriel este guvernatorul Lunii, guverneaza zodia Racului si ziua de Luni. Numele sau semnifica in limba ebraică “Dumnezeu este puterea mea”. Luna este cel mai important  corp ceresc, după Soare. O veche legendă islamică spune că Luna a fost o dată la fel de stralucitoare ca Soarele, astfel încât fiintele de pe Pamant nu puteau distinge ziua de noapte. Prin urmare , Allah a poruncit ca  Jibril (Gabriel) sa imblanzeasca lumina Lunii. Ingerul a tecut cu aripile sale peste suprafata acesteia si a  transmutat aurul inflacarat in recele argintiu. Astfel Gabriel a ramas prin traditie cel care reprezintă lumina si inteligenÅ£a conÅŸtientă a Lunii, reducand efectele întunericului si subconstientului

Arhanghelul Gabriel este înger al darurilor, al intuiţiei, al clarviziunii şi al călătoriilor astrale. Misiunea sa legată de omenire este în principal aceea de a selecta suflete din Rai pentru încarnare şi de a le informa despre ceea ce trebuie să ştie pe Pământ. El restaurează viaţa şi lumina în aspectele neclarificate ale vieţii şi facilitează comunicarea între oameni. Influenta ingerului Gabriel calmeaza spiritul si hraneste sufletul.

Invocarea ingerului Gabriel este bine a fi facuta intr-o zi de luni ( ziua pe care o guverneaza) iar dorinta trebuie scrisa cu argintiu sau violet pe o hartie alba .In ritualul de invocare se folosesc lumanari argintii puse pe un patrat de matase in culoarea violet sau alb. Acordati atentie tuturor corespondentelor lui Gabriel care apar in viata de zi cu zi sau in visele voastre ca pe un semn de indeplinire a dorintei . Acestea ar trebui să apară în termen de 28 zile, înainte de următoarea Luna Noua .

Corespondenţe arhanghelului Gabriel
Element:  Apa
Metal: Argint
Numarul: 9
Corul : Heruvimii
SEPHIRAH: Yesod
Zeităţi: Isis, Artemis, Diana, Selee, Cybele, Ariaunhod, Astarte
Culori: argintiu, Violet
Piatra: perla , piatra-lunii
Virtuti: sensibilitate, simtul matern, bunatate
Flori: crini albi, nuferi, iris de culoare deschisa


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.