Vremuri extrem de importante


In mijlocul Haosului si Confuzei, exista un Plan Divin ce dezvaluie ca iubitul nostru Pamant si tot ceea ce este viata pe El, se afla pe drumul Ascensiunii catre frecventa armoniei celei de a 5-a Dimensiune. Din momentul Inspiratiei Divine cunoscuta si sub numele de Schimbarea Epocilor, cu fiecare moment ce a trecut, Umanitatea creste in energie, vibratie si constienta. De-a lungul acestor surprinzatoare dar provocatoare timpuri este important pentru fiecare dintre noi sa ne focalizam pe realitatea situatiei cu care ne confruntam si sa nu ne permitem sa fim invaluiti de Iluziile lumii exterioare.

Planeta Pamant parcurge un experiment unic, ce nu a fost initiat in nici un alt sistem de lumi. Nicaieri in intreaga Creatie, nu exista o planeta pe care sa se fi dezvoltat atat de mult partea negativa. Acum Planetei Pamant, i-a fost data oportunitatea de a se muta ascendent pe Spirala Evolutiei intr-o perioada foarte scurta de timp. Suntem intr-un proces de trecere intre doua dimensiuni. Urcam de la a 3-a Dimensiune, prin a 4-a Dimensiune, catre a 5-a dimensiune.  Acesta este un proces, care in mod normal dureaza mii si cateodata milioane de ani.

Pentru a trece cu succes prin acest experiment, Umanitatea trebuie sa schimbe efectele negative a caderii, care a inceput cu eoni in urma si sa revendice Dreptul nostru Divin din Nastere ca fiind Fii si Fiice ale Divinitatii. Toti suntem Unul, si toate existentele sunt interconectate. Este imposibil pentru noi sa anulam pur si simplu imperfectiunea pe care am creat-o in trecut. Toate acele sabloane care se manifesta acum ca Saracie, Boli, Razboaie, Frica, Ura, Violenta, Coruptie, Abuzul de putere, Disfunctionalitatile in relatiile interumane, Ignoranta, si tot ceea ce mai experimentam, nu reflecta nicidecum Perfectiunea Raiului pe Pamant, si de aceea trebuie transmutat totul in Lumina. Daca nu vom transmuta si vindeca negativitatea pe care Umanitatea a creat-o constient sau inconstient, nu vom putea ascende pe Spirala Evolutiei.

De-a lungul ultimului secol, Planeta Pamant si Umanitatea au primit multa asistenta de la Tatal-Mama Divinitate si de la Legiunile Raiului. Aceasta interventie Divina, ajuta oamenii de-a lungul traseului lor din timpul vietii, sa se trezeasca treptat. Pe masura ce oamenii isi amintesc cine sunt cu adevarat si de ce se afla aici, incep sa accepte responsabilitatile din aceasta viata. Aceasta retrezire motiveaza fiintele umane sa devina Lucratori in Lumina si ii indruma sa indeplineasca Planul Divin pentru Planeta Pamant.

Polaritatile Divine constau in Polaritatea Masculina a Dorintei si Puterii Dumnezeului Tata, si Polaritatea Feminina a Iubirii si Reverentei in fata Vietii, a Mamei Dumnezeu. In toate manifestarile fizice, amandoua aceste polaritati trebuie sa fie prezente. Pentru ca o persoana, un loc sau lucru sa atinga Potentialul sau Divin cel mai inalt, amandoua aceste Polaritati trebuie sa fie nu doar prezente, ci si intr-un echilibru perfect.

Anterior caderii, Polaritatea Masculina a Tatalui Dumnezeu a deschis emisfera stanga a creierului nostru si a radiat in lumea fizica a formelor prin Centrul Puterii situat in Chakra Gatului. Polaritatea Feminina a Mamei Dumnezeu a deschis emisfera dreapta a creierului nostru si a radiat prin Centrul Inimii situat in Chakra Inimii.

La acel moment, ambele noastre emisfere erau intr-un perfect echilibru si perfect functionale.Aceasta a creat cadrul necesar pentru intreaga activare a centrilor creierului nostru spiritual: a glandelor pineala, pituitara si a hipotalamusului, si a centrilor ganglionari aflati la baza creierului nostru. Cu partea dreapta si stinga a creierului nostru aflate intr-un perfect balans, si cu centrii creierului spiritual complet activati, Chakra Coroanei, a Iluminarii – centrii Constiintei Christice – au fost deschisi la capacitate maxima.  Aceasta ne-a permis sa comunicam constient cu toate aspectele Divinitatii noastre. Am stiut ca suntem Copii Iubiti ai Divinitatii, si am inteles scopul si motivele existentei noastre in corpurile omenesti, in aceasta scoala pamanteana.

La un moment dat in cadrul procesului nostru evolutiv, Copii Divinitatii au ales sa foloseasca vointa proprie pentru a crea ganduri, cuvinte, actiuni si sentimente, ce au intrat in conflict cu perfectiunea Raiului pamantean. Aceasta decizie a rezultat din impulsul initial al caderii noastre din Gratie. De-a lungul timpului, creatiile umane distorsionate, au condus la declansarea a numeroase maladii, cu care Umanitatea se lupta acum zi de zi.

Cand Umanitatea a inceput sa experimenteze durerea si suferinta pentru prima data, ne-am inchis chakrele Inimilor, astfel incat sa nu putem simti prea mult. Acest tragic eveniment, a blocat Portalul prin care Iubirea si Reverenta Divina pentru Viata  Mamei Dumnezeu a intrat in planul pamantean. Lumina si Iubirea Mamei Dumnezeu, a fost redusa la o simpla picatura din Puterea lor originala, si ceea ce a ramas abia ajunge pentru a mentine constienta creierului. Aceasta a facut ca emisfera noastra cerebrala dreapta sa devina aproape dominanta, si in schimb, a facut ca centrii spirituali ai creierului sa se atrofieze. Capacitatea noastra cerebrala s-a deteriorat doar la 10 procente din potentialul original. Acest imbalans a facut ca chakra Coroanei sa se inchida, si am pierdut contactul cu aspectele inalte ale Divinitatii noastre.
    
Fara Iubirea Mamei-Dumnezeu si fara trezirea constienta a celui Unic din Noi, modalitatile de supravietuire bazate pe lacomie, egoism, frica, ura, agresiune, dominanta, coruptie, violenta, intoleranta, abuzul de putere si orice alta manifestare care reflecta lipsa Reverentei pentru viata, par a avea sens. Dar toate acestea se apropie de sfarsit acum. Este foarte important pentru noi sa stim ca procesul de purificare ce are loc sub indrumarea Mamei Dumnezeu, nu este menit ca sa ne distruga. Este planificat ca negativitatea sa fie purificata iar noi putem face transmutarea cu fiecare respiratie pe care o avem. Este adevarat ca este dificil, dar este in perfecta concordanta cu Ordinea Divina.
    
Planeta Pamant este un organism viu, ce respira, si care se afla pe drumul Ascendent al Spiralei Evolutiei, impreuna cu noi. Mama Pamant ia parte in mod activ la procesul de purificare ce are loc. Regatul Elementelor, Entitatile Inteligente ce indruma elementele pamant, aer, apa, foc si eter, sint deasemenea parte a acestui proces de purificare. Divinitatea din noi a stiut dintotdeauna, ca, atunci cand mama Dumnezeu se va intoarce, procesul de Purificare a Umanitatii in ceea ce priveste abuzul de putere si lipsa Iubirii si Reverentei pentru viata, va fi foarte intens. Pentru ca procesul de purificare sa fie indeplinit in timp util pentru ascensiunea noastra pe Spirala Evolutiva, un plan a fost stabilit.

Acest plan, permite cantitatilor de energie fara precedent asociate cu negativitatea umanitatii, sa fie purificate si eliminate printr-o clipire a ochilor si dincolo de ceea ce cunoastem noi, suntem binecuvantati sa fim parte a acestui experiment de transformare a vietii.

Patricia Diane Cota-Robles

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.