Pluton, planeta schimbarilor, isi incepe mersul direct din 14 septembrie


Pluton, planeta schimbarilor, isi incepe mersul direct din 14 septembrie prin zodia Capricornului si putem sa ne asteptam de acum la o serie de evenimente din ce in ce mai pline de forta si transformare. Cand planetele exterioare, cum este cazul lui Pluton, intra in mers direct , este de asteptat sa produca la nivel global si personal o rasturnare de situatii, sentimente si fapte.

In timpul acestei perioade de stationare, vor izbucni neintelegeri , se vor remarca o multime de acte fanatice si va da startul multor conflicte ce se vor acutiza pana la un nivel ingrijorator in urmatoarele luni. Un maximum periculos se va atinge  in luna decembrie , cand Marte si Nodul Nord vor tranzita de asemenea zodia Capricornului.

Sa nu uitam ca Pluton inseamna transformare, iar pentru a se produce schimbarea necesara  evolutiei noastre ca fiinte , forme de organizare, societate sau planeta , Pluton mai intai distruge pentru a putea pune in loc o noua fiinta sau o noua societate mult mai buna si evoluata. De mentionat si conjunctia Jupiter/Uranus ce va avea loc la cateva zile dupa intrarea in mers direct a lui Pluton, conjunctie care va ajuta constiinta lumii sa treaca spre un alt nivel de evolutie.  

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.