Tipare karmice


Ati auzit cu totii cliseul: “Nu poti sa iei cu tine nimic pe lumea cealalta”. Si, da… in parte este adevarat!!! Doar ca  sunt anumite lucruri cu care ramanem pentru totdeauna .Ne pastram talentele si astfel ca ne putem naste din nou cu anumite daruri si talente.Ati observat ca unii copii au inclinatii tehnice,in vreme ce altii au aptitudini naturale pentru matematica  sau muzica. Unii copii sunt expansivi, exteriorizati, in vreme  ce altii lucreaza mult mai bine de unii singuri. Cum altfel se poate explica existenta copiilor-minune,decat prin aceea ca sufletele lor au lucrat timp de mai multe vieti la slefuirea unui talent specific.

Ne pastram de asemenea trasaturile de caracter,pe care ni le-am castigat. Sunt sigura  ca ati auzit vorbindu-se despre cineva care este din fire bun,milos si intelept.asa cum ar fi un suflet mai varsnic.Cei care au infruntat de cateva ori blocajul cosmic,care s-au reancarnat  de mai multe ori,si-au dezvoltat aceste calitati. Iar un suflet batran vede imaginea de ansamblu...

Impreuna cu abilitatile si cu caracterul , purtam cu noi in cursul fiecarei vieti experientele nerezolvate.Acest bagaj poate fi impartit in sapte categorii,care se numesc modele sau tipare karmice.Fiecare model ne poate afecta fie din punct de vedere fizic,fie emotional,fie mental sau spiritual.Iata o prezentare pe scurt a tiparelor karmice:

-Bagaj corporal :simtome fizice remanente in memoria celulara a corpului ,provenite din vietile anterioare,care va afecteaza sanatatea in prezent.
(aceste simtome sunt de regula o consecinta a unui episod violent implicand un abuz sau un viol,un accident sau o moarte traumatica,sentimente de regret sau ca urmare a unei tradari,morti timpurii,etc.)

-Invelisuri de vina: ramasitele emotionale purtate din vietile anterioare,care functioneaza precum paturi de falsa siguranta,acoperind adevarul si astfel mascand potentialele  alegeri pozitive.
Traim pe acest pamant pentru ca sa invatam si sa castigam experienta.Toti facem, in mod inevitabil,greseli in timpul acestui proces de invatare A gresi ,a o da in bara,e omeneste. Totusi, daca nu ne  asumam responsabilitatea  pentru o gresala comisa,de regula ne simtim vinovati.

Sentimentul de vina este preluat de pilotul nostru automat,unde se cristalizeaza in frica Apoi noi vom prelua in necunostinta de cauza aceasta teama, ca un raspuns automat in viata. Uneori oamenii nu pot sa-si continue viata pentru ca se simt vinovati pentru o fapta sau o actiune din trecut.
Problema  nu este chiar fapta comisa in sine  ci povestea pe care am inventa-o noi in legatura cu fapta respectiva, combinata cu sentimentul de vinovatie. Rezidurile emotionale care acopera adevarul sunt invelisuri de vina. Ele au o componenta emotionala puternica.

-Filtre de soarta: decizii luate in vietile anterioare,care va ingradesc sistemul actual de credinte si actiunile    consecutive acestora.
-Egalizatoare de scala: actiuni extreme din alte vieti care uneori conduc la supracompensare  in aceasta viata
Filtrele de soarta si egalizatori de balanta sunt mai greu de explicat si trebuiesc tratate separat.


 dupa Djuna Wojton -Vindecarea Karmei

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.