“Omenirea trebuie avertizata!”


In ajunul Craciunului din anul 2008 ceva ciudat s-a intamplat in Franta. Astfel conform aero-news.net : “Prima frantuzoaica in spatiu, Claudie Haignere, a fost dusa la spital in aceasta saptamana dupa o aparenta tentativa de sinucidere”. Site-ul Whatdoesmean.com afirma ca doamna Haignere tipa "Planeta trebuie avertizata!" chiar inainte de a cadea in coma, dar acest lucru nu pare a fi confirmat de nimeni pana in prezent. Cu toate acestea, cele ce sunt cunoscute cu certitudine in acest caz il fac destul de infricosator:

Toate sursele mass-media au fost de acord ca doamna Haignere era constienta atunci cand a fost gasita in casa ei, asa ca daca a spus intradevar ceva ar fi putut fi rapid cenzurat. De asemenea rudele doamnei Haignere spun ca nu stiu niciun motiv pentru care ea ar fi incercat sa se sinucida, si este greu de crezut ca un fizician de nivel superior si cercetator medical, ar fi putut lua din greseala orice medicament care induce coma asa cum sustine varianta oficiala.

Foarte important de retinut este ca , doar cu cateva zile inainte (11 decembrie) doamna Haignere parea foarte fericita, cand i s-a acordat cea mai inalta decoratie europeana pentru merite stiintifice. Ce este chiar mai deranjant este faptul ca un laborator al Institutului Pasteur - departamentul de bacteriologie, unde doamna Haignere isi efectua cercetarile a fost distrus, in aceiasi zi cand dumneaei a intrat in coma, de un incediu misterios. Intrebarea fireasca este si daca nu cumva, cele doua studente frantuzoaice la bio-inginerie ucise la Londra in iulie 2008, erau conectate la acelasi tip de informatii interzise ca si doamna Haignere. Au stiut prea mult?

Fragment din articolul “Earth Must Be Warned!”de Sorcha Faal

Un FSB mai deosebit a circulat azi in Kremlin, care atesta ca omul de stiinta de renume si prima femeie franceza astronaut Claudie Haignere a trebuit sa fie imobilizata fortat dupa ce a strigat "Omenirea trebuie avertizata" dupa care ea a cazut intr-o coma profunda provocata de somnifere in incercarea sa de a se sinucide.

Despre tentativa de sinucidere a dr. Haignere putem cita din presa franceza: " Claudie Haignere, in varsta de 51 de ani, a fost spitalizata ieri seara dupa ce a incercat sa se sinucida a declarat o sursa neindentificata a guvernului francez pentru Agentia France-Presse. O alta sursa neindetificata a declarat pentru AFP ca Haignere a luata supradoza de pastile."

Haignere, reumatolog de profesie, a zburat la statia orbitala MIR ca si astronaut in anul 1996 si la Statia Spatiala Internationala (ISS) in 2001. A studiat cum oamenii isi adapteaza abilitatile motorii si cognitive in imponderabilitate si a monitorizat astronautii inca de pe sol. Mai tarziu, pe MIR, ea a efectuat experimente in fiziologie, biologie, fizica si tehnologia fluidelor, in acord cu Agentia Spatiala Europeana (ESA).

Mai infricosator, in rapoarte este trecut ca la doar cateva ore de la incercareade sinucidere a dr. Haignere, laboratorul ei de renume mondial, in care lucra in "avangarda" de cercetare a ADN-ului uman si extraterestru, din cadrul Institutului Pasteur, a fost distrus de un incediu, asa cum putem citi din rapoarte ale Associated Press News Service: "Focul a izbucnit miercuri (n.r. 24 dec 2008), la un laborator de biologie al Institutului Pasteur din Paris, renumit pentru cercetarea privind lupta impotriva bolilor infectioase, au declarat oficialii.

Nu au fost raportate victime, si nici materiale sensibile sau virusi nu au fost afectate de focul ce a fost stins de catre pompieri, a spus un oficial de la institut. Cauza incendiuli a fost neclara. Focul a izbucnit la mijlocul diminetii la un nivel subteran al unei dintre cladirile din campusul institutului din sudul Parisului, un laborator care desfasoara activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul biologiei, a mai declarat oficialul."

Rapoarte interne FSB-Federal Security Service ( Soviet Intelligence Agencies)ale dr. Haignere arata ca dupa intoarcerea ei din spatiu a devenit convinsa de faptul ca planeta noastra a fost vizitata in trecutul nostru istoric de "astronautii antici", care nu numai ca au colonizat planeta noastra dar au si modificat genetic formele de viata semi-umane deja existente, modificari genetice existente si in rasa umana de azi.

Convingerile Dr. Haignere oglindesc pe cele ale proeminentului scriitor si cercetator israelian Zecharia Sitchin, care atribuie crearea culturii sumeriene antice extraterestrilor numiti "Annunaki" (sau "Nephilim"), o rasa de extraterestru ce provin de pe planeta Nibiru care s-ar afla intr-o orbita eliptica alungita ce strabate sistemul nostru solar. Sitchin afirma ca mitologia sumeriana reflecta acest punct de vedere, desi speculatiile sale sunt combatute in intregime de catre oamenii de stiinta, istorici si arheologi, care gasesc foarte multe neconformitati intre traducerile textelor antice si intelegerea fizicii.

De asemenea, este interesant de notat ca momentul tentativei de sinucidere a Dr. Haignere vine exact la momentul cand concerne internationale maresc numarul fortelor navale in jurul regiunii Orientului Mijlociu, in golful Aden in apropierea orasului Yemen. Locatia era considerata in trecut Gradina Edenului, locatie trecuta si in rapoartele prinvind evenimentul din 21 decembrie 2012 numit “World Shipping Comes To Halt As Global Navies Prepare For ‘Unprecedented’ Confrontation”.
  

Sursa: conspiratii.oxyt.net


Un comentariu:

  1. Doar o minte limitata ar crede ca suntem singuri in acest Univers,multi nu sunt inca pregatiti sa afle adevarul,cei care vor sa afle adevarul il vor cere si Dumnezeu le va da.Sunt civilizatii superioare nou si intr-adevar suntem supervizati in de-aproape,asta doar pentru a ne ajuta sa trecem cu bine peste schimbarile planetei noastre.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.