Predictii astrale - octombrie 2010

Predictii astrale - octombrie 2010(2)


Berbec
“Uita de aurul bogatilor, ce ai nevoie se afla in sufletul tau”- cuvinte intelepte care ar putea descrie intr-un fel tacerea lui Venus aflata in zona banilor altora pe harta dvs. , pana pe 7 ianuarie 2011. Deoarece la sfarsitul lui septembrie tot ce avea legatura cu datoriile, creditele, impozitele, mostenirile, deconturile sau plata compensatiilor dvs. a fost intensificat, mai aveti de asteptat pana pe 18 noiembrie pentru ca toate aceste probleme sa inceteze. Octombrie o sa vi se para complicat…si,da, veti avea dreptate ! Incercati doar sa evitati luarea unor decizii majore pana in noiembrie cand va veti clarifica sentimentele si emotiile suficient incat sa puteti vorbi si gandi limpede despre multe aspecte inca tulburi in acest moment. Dar pentru ca nu toti Berbecii au posesiuni materiale de impartit, cesionat sau  injumatatit, este bine de stiut ca multi altii isi pot gasi norocul cu ajutorul determinarii si ambitiei caracteristice lor. De retinut ca Luna Plina din 23 oct. ar putea actualiza pentru Berbeci  problemele intampinate acum sase luni.

Taur
Cum guvernatorul zodiei dvs. isi va incetini miscarea si va intra in retrogradare pe 8 oct. , va veti afla de-acum in situatia de a retrai multitudinea de sentimente avute in luna precedenta. Abia din 18 noiembrie veti rasufla usurati si veti gasi noi orizonturi in plan sentimental. Cu zodia Scorpionului aflata in semnul opus dvs. , pana pe 7 ianuarie starea de spirit generala va semana cu cea a unui latin-lover nabadaios. Veti trece de la tandrete la indiferenta de la un minut la altul, si daca v-ati intrebat vreodata cum este sa experimentati momente de pasiune nebuna ( cu tot ce-i bun si rau ) aflati ca acesta este momentul. Si nu va fi vorba doar de parterul de cuplu…Nu ! De la iubit(a), prieteni sau dusmani, bani, afaceri sau sentimente,  toate acestea se vor confrunta cu toanele dvs. Din 8 noiembrie se va instaura un mic echilibru iar din decembrie veti avea posibilitatea sa reparati tot ce ati stricat acum.

Gemeni  
In urmatoarele trei luni veti trece prin situatii demne de un film cu James Bond. Intrigi, susoteli, zvonuri si secrete vor transforma orele de lucru intr-un spectacol la care vei asista cu sufletul la gura, incercand sa anticipezi evenimentele neprevazute ce vor avea loc in aceasta perioada. Fiecare zi va fi diferita , neputand nici pe departe sa poti spune ca o zi a semanat cu cealalta.  Toate relatiile tale de zi cu zi, indiferent de tipul lor , vor cunoaste transformari. Dorintele, iubirile, obsesiile sau razbunatile vor fi amplificate 100% . Pentru rezultate bune in tot ceea ce tine de oameni, proiecte sau dileme personale este bine sa va concentrati mai intai pe propria persoana si abia dupa aceea pe ceilalti. Din 28 oct. Marte intra in Sagetator, semn opus zodiei dvs., si acest lucru sigur va va ajuta sa vedeti imaginea de ansamblu a ceea ce va doriti…

Rac
Pentru urmatoarele trei luni va veti afla intr-o barca a dragostei destul de fragila si daca va fi usor sa gasiti nenumarate moduri de a incheia o relatie, mai greu va fi sa gasiti o modalitate de a nu face acest lucru. Daca veti reusi ca pana la jumatatea lunii ianuarie sa treceti cu bine peste valurile de gelozie, nesiguranta si pasiune coplesitoare , atunci puteti sa rasuflati usurati. Este foarte posibil ca in perioada octombrie si pana in 18 noiembrie sa luati decizii contrare dorintelor dvs., si multe dintre relatiile dvs. se pot relua sau desface intr-un fel pe care nu vi l-ati dorit. De preferat sa evitati deciziile ce va pot influenta destinul si sa asteptati sa treaca o peroada de timp pentru a va limpezi gandurile. Copiii sau alte persoane tinere din anturajul apropiat pot fi acum o sursa constanta de griji si nelinisti.


- va urma -

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.