Predictii astrale - octombrie 2010


Predictii astrale - octombrie 2010 (4)

Sagetator
Ce se intampla in intimitatea si mintea Sagetatorilor este pur si simplu fascinant, daca acest lucru ar fi cunoscut de toata lumea! Cu un Marte lovit, urmarit si apoi depasit intr-un mod provocator de catre Venus in Scorpion, in casa secretelor , ar trebui ca macar una sau doua intrigi sau aventuri amoroase sa se intample, nestiute si ascunse de ochii celorlalti. Exista, totusi, un oarecare pericol pentru Sagetatori, astfel incat ar trebui sa fie foarte siguri ca ceea ce fac nu ii va pune in primejdie relatiile sau reputatia. Odata Marte intrat in semnul vostru, pe 28 oct., multe vor iesi la lumina asa ca fiti atenti! Pentru ca Venus are un parcurs “nehotarat” pana in luna ianuarie , puteti usor sa o luati pe un drum gresit, daca nu sunteti atenti si constienti de modul in care lucrurile pot evolua. Acest lucru este valabil in toate domeniile, de la afaceri, munca, relatii personale sau legaturi ascunse. Atentie marita la situatii si oameni ce va atrag intr-un fel sau altul…Multe din sfaturile prietenilor, colegilor sau asociatilor le veti constientiza acut in preajma Lunii Noi (8 oct.) iar Luna Plina din 23 oct. ar putea aduce in atentie un conflict cu un partener(a), copil sau asociat , conflict inceput si uitat in urma cu sase luni.

Capricorn
Dupa Scorpion, Capricornul este cel mai sexy semn al zodiacului, astfel incat Marte aflat  imbratisat cu Venus pe casa prietenilor, tovarasilor si camarazilor acestuia , ar putea sa le transforme prieteniile in ceva mult mai mult. Cat de departe poate ajunge acest lucru, nu depinde decat de ei. Multi Capricorni pot afla pe 28 octombrie ca partenerul lor de drum lor este altul decat cel de pana acum , iar altii sa simta cum pasiunea se stinge incet dar sigur. Luna Noua (8) si Luna Plina (23) vor fi pe harta dvs. in zona casei, familiei si directiei in viata , astfel incat luna octombrie va  pune accent pe cariera , profesie, reputatia , imaginea publica sau, in mod particular, pe unul dintre parintii dvs. Saturn pare ca vrea sa fie sigur ca sunteti pe drumul cel bun, dandu-va tot felul de incercari care vin din partea sefilor , oamenilor cu autoritate sau prin asumarea unor obligatii fata de un parinte.

Varsator
Exact cand v-ati hotarat ca este cazul sa va clarificati problemele pe care le intampinati in domeniul profesional, Venus retrogradeaza, dandu-va  si mai mult de furca… Seful sau o alta persoana aflata pe o scara ierarhica superioara , pare sa gaseasca motive doar de el stiute pentru a va da de lucru peste program . Un aer de suspiciune va pluti asupra dvs., asa ca incercati sa va pastrati  atentia treaza pana cand acest lucru se va clarifica. Aceasta situatie se va intinde pe o perioada ce va dura 18 saptamani si ultimul lucru pe care vi l-ati dori este sa confirmati presupuneri ce nu au nici o baza reala. Este de asteptat ca aceasta luna sa va puna in fata unor “lectii” de invatat si pana nu veti iesi  din increngatura in care va aflati acum , nu veti putea vedea padurea de copaci. Pe de alta parte , Luna Noua din 8 octombrie va fi de partea voastra , aducandu-va exact persoanele si informatiile potrivite pentru a putea sa va puneti lucrurile in ordine. Luna Plina din 23 octombrie aduce , deasemenea, noutati , dar in ceea ce priveste fratii, cercul apropiat al familiei sau un proiect in domeniul comunicatiei.

Pesti
Doar privind imagini din vacanta , va fi suficient pentru Pesti pentru a-i cuprinde dorul de duca si  dorinta de a scapa de toate. Un “ceva” acolo va exista , fara indoiala, pentru ca acestia sa viseze la o vacanta romantica…Sau ,foarte posibil,  Pestii ar putea simti cum pasiunea se reaprinde intre ei si o persoana cu care au petrecut o vacanta avuta nu de mult.
Pentru Pestii care planuiesc o calatorie, este bine sa verifice de doua ori rezervarile si aranjamentele facute , pentru ca Venus sa nu le aduca  pierderi , intarzieri sau neintelegeri. Pentru altii, acum va fi un moment in care se vor implica intr-un proiect de natura filozofica sau publicistica. Aceasta etapa va dura pana in luna ianuarie, dar perioada cea mai intensa va fi din 8 octombrie pana pe 17 noiembrie. Luna Noua din 8 oct. si Luna Plina din 23 oct. , le vor aduce urgente financiare ce trebuiesc rezolvate in aceasta luna. Pana la sfarsitul lunii, pot aparea noi proiecte in domeniul profesional ce-i vor face sa viseze cu ochii deschisi.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.