“Camera Iluminarii” – misterul nedezlegat al Marii Piramide


In 1995, pe 7 iunie, dr. Ronald Chandor a facut o descoperire fabuloasa: a reusit sa gaseasca in punctul central din punct de vedere geometric al Piramidei lui Keops,camera regala. Conform textelor sacre datand de acum 6000 de ani,descoperite de acelasi dr. Chandor ( 1989) „muritorului care va intra in aceasta camera i se vor arata minuni facute de zei”. In urma citirii acestor texte, dr. Chandor nu a mai visat decat sa descopere camera secreta a Marii Piramide.

Ani de zile a tot incercat sa gaseasca „camera iluminarii”,iar cand a crezut ca totul a fost in zadar,norocul i-a suras. Iata ce povesteste el: " Pe un coridor, am gasit o cruce micuta in perete. Cand am apasat acest semn, peretele a cedat putin si a devenit vizibila o usa mascata. Am impins cat am putut de tare si, treptat, a aparut o cale de acces. in spatele usii am gasit o camera. Nimeni NU mai patrunsese in ea de mii de ani !!! Cand am intrat s-a produs incredibilul : camera s-a luminat ca ziua. Raze galbene, rosii si albastre se roteau prin camera, fara sa-mi dau seama de unde provin. in acelasi timp am inceput sa aud un sunet care a crescut treptat pina la o intensitate foarte mare : parca se auzea o orchestra de tromboane.

Lanterna de buzunar s-a aprins, cu toate ca eu nu o pornisem, iar din corpul meu sareau scantei, ca si cum as fi fost incarcat cu energie electrica. Chiar simteam furnicaturile specifice trecerii unui curent electric, fara a fi insa o senzatie neplacuta. Uitandu-ma la ceas am constatat ca limbile se invarteau intr-un tempo nebunesc. Cind am iesit din camera, totul a revenit brusc la normal. Dupa cateva ore am mai observat ceva straniu : aveam la brat o rana destul de adanca, veche de cateva zile, dar necicatrizata inca. Cand am vrut sa-mi schimb pansamentul, am observat ca rana era complect vindecata !!!”                

Se stie ca nucleul pamantului este format in cea mai mare parte din metal incandescent cu o foarte mare putere magnetica. Datorita caldurii colosale si a magnetismului, o energie uriasa ajunge la suprafata pamantului,dar ea este disipata,devenind astfel dificil de sesizat. Datorita formei lor specifice si a alinierii exacte a diagonalelor pe axele est-vest si nord-sud, piramidele par a functiona ca un fel de captatoare ale acestei energii terestre. In punctul central al piramidei, o fiinta sau un obiect , primesc o incarcare electromagnetica uriasa.         
Astfel, potrivit acestei ipoteze se afirma ca piramidele functionau ca niste centrale energetice, iar tehnologia avansata de care au dispus constructorii ei, se crede ca ar fi de origine extraterestra...






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.