Frecventele inalte , cheia Noilor Dimensiuni


Acordul corpurilor noastre energetice cu frecventele inalte ale purificarii si inaltarii, pe masura ce ne indreptam spre 2012 dar si spre celelalte portaluri si perioade de varf ale ciclului galactic, devine esential. Iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este respiratia. Prinsi de agitatia din ce in ce mai mare din jur si de catre perceptia accelerarii timpului (ratei de evenimente), uitam cel mai important lucru, sa respiram. Ca urmare sugerez doua metode de respiratie, adecvate contextului inconjurator.

1.Respiratia in cicluri egale:
Se inspira adanc, numarand pana la 3, se tine respiratia numarand pana la 3, se expira numarand pana la 3 si apoi se tine respiratia numarand pana la 3. Se repeta acest ciclu (3,3,3) de 5 ori (3,3,3/5). Se poate face exercitiul sa zicem de doua ori pe zi (dureaza 2-3 minute, functie de persoana). Apoi, cu grija, se poate progresa catre cicluri 4,4,4 ; 5,5,5 ... repetate de 2,3 ori pe zi. Toate acestea se fac prudent, in functie de posibilitati. Acest exercitiu se preteaza la medii mai curate, in care avem cateva minute de liniste.

2. Respiratie constienta, conectata si egala
Aceasta se preteaza la orice moment, cu exceptia celor in care depunem eforturi fizice consistente, caz in care respiram mai rapid. Inspiram lent si adanc (confortabil) si respiram lent, respiratia fiind conectata (fara pauze intre inspiratie si expiratie). Facem aceasta constient ca inspiram energie si expiram energie uzata. Important este sa fim relaxati si sa procedam in ritmul perfect pentru noi (cel care ne este confortabil).

Nu se vor face aceste exercitii in medii cu poluare mare (strazi cu trafic mare, intersectii). Efectuand dupa posibilitati, cu prudenta si in ritmul confortabil personal exercitiile de mai sus, ajutam corpurile noastre energetice si cel fizic sa se adapteze mai usor frecventelor din ce in ce mai inalte, facilitand purificarea si ridicarea vibratiei lor.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.