Predictii astrale - noiembrie 2010


Berbec
Luna noiembrie va gaseste plini de un optimism molipsitor si cu placerea de aventura tipica dvs., veti descoperi noi provocari de cucerit , atat mental cat si fizic. Iar acest lucru nu se va opri doar la luna noiembrie. Inca mai aveti de depasit niste obstacole financiare dar din 19 nov. incep sa se miste lucrurile pentru dvs. si in acest sector. Este bine sa folositi urmatoarele 10 saptamani pentru aranjarea si clarificarea anumitor aspecte din viata  dvs. deoarece spre sfarsitul lui ianuarie va incepe pentru dvs. marea aventura. Chiar daca partea financiara nu este un motiv de fericire acum, schimbarea este doar la un pas de voi iar lunile ianuarie-martie vor fi lunile cele mai eferverscente din ultimul timp.

Taur
Noiembrie este o luna importanta pentru Tauri, mai ales pentru cei implicati intr-o  relatie sau proiect important cu o persoana speciala din viata lor. Incercati sa nu va faceti viata dificila si sa pastrati un echilibru atunci cand va sustineti punctul de vedere in discutiile purtate in aceasta perioada. Jumatatea lunii va aduce pentru voi o atmosfera mai relaxata in viata sentimentala , facand loc unor compromisuri. Multe se pot clarifica acum , chiar daca din septembrie pana acum starea dvs. de spirit nu a fost una nemaipomenita. Cum accentul s-a pus mai mult pe partea financiara, este bine sa stiti ca pana pe 22 nov. cand avem Luna Plina, tot ceea ce tine de acte privind taxe, impozite, datorii sau credite se poate clarifica, modifica sau chiar rezolva .  

Gemeni
O luna destul de agitata pentru Gemeni , cand foarte usor pot ajunge la discutii si controverse daca se lasa purtati de val. Tot ce tine de documente, scrisori, telefoane sau mail-uri ar trebui verificat de doua ori.Nu uitati ca intr-o atmosfera incinsa , discutiile purtate pe un ton arogant nu va vor duce nicaieri. Deasemenea, Gemenii ar face bine sa nu evite persoanele cu care au de lamurit anumite aspecte ( sentimental sau profesional) deoarece discutiile purtate acum deschis , vor clarifica multe situatii neplacute. Luna Plina din 22 nov. este un moment prielnic pentru a face acest lucru, si astfel, evenimente petrecute in ultimele 6 luni si in particular in ultimele 10 saptamani ( cand atatea informatii au iesit la lumina) se pot rezolva, facand pentru dvs. un frumos inceput al sarbatorilor de iarna .

Rac
Ca si pentru toate celelalte zodii, data de 19 nov. este pentru Raci un moment de cotitura. In plus, ei vor incepe sa benefieze de pe urma cautarilor de pana acum si vor obtine oferte sau proiecte importante pana la sfarsitul lui decembrie. Daca pentru Raci exista un anumit lucru ce necesita o semnatura, data de 19 nov. este cel mai potrivit timp pentru obtinerea acesteia. Pentru unii dintre nativii acestei zodii , ultimele 10 saptamani au fost ravasitoare din punct de vedere emotional, in timp ce pentru altii un act de creatie le-a stors si ultima picatura de inspiratie, energie si nu in ultimul rand, timp. Ca o recompensa , Luna Plina din 22 nov. va aduce pentru ei realizari personale si evenimente fericite.

Leu

Acum ca mai este putin pana la inceperea sarbatotilor de iarna, Leii descopera dintr-odata ca mai au atatea de facut pentru si in camin. O dorinta interioara de a petrece ii incearca pe acestia si incep sa-si  faca planuri pentru organizarea unei petreceri de Craciun sau Noul An. Este bine sa se gandeasca mai mult inainte de a incepe pregatirile deoarece luna decembrie le va aduce schimbari neasteptate si toate planurile lor se pot schimba la 180 grade. Pe de alta parte daca isi doresc sa se mute, sa cumpere sau sa vanda o casa , chiar daca pana acum nu le-a reusit, sa  se astepte la vesti bune in aceasta luna. Pentru cei implicati intr-o munca de creatie , data de 8 nov. aduce pentru acestia inspiratie si usurinta in acest domeniu.

Fecioara
O luna plina si importanta pentru Fecioare mai ales ca Marte si Mercur se muta intr-o casa activa in astrograma lor. Pentru Fecioarele ce au ca domeniu de activitate scrisul, 20 noiembrie le va aduce  propuneri si surprize deosebit de placute .De asemenea  cariera, viata publica si reputatia acestora ,va cunoaste in aceasta perioada un succes neasteptat. Reversul ar fi ca toate aceste lucruri le vor aduce un plus de stres si este bine ca lucrurile sa fie facute unul cate unul si nu toate o data. Cum Fecioarele odata pornite le este greu sa-si tempereze ritmul, este bine sa  se inarmeze cu rabdare deoarece vor intalni pe parcursul acestei luni, obstacole, intarzieri si oameni cu un ritm mult mai lent ce-i pot scoate din sarite. Luna Plina de pe 22 nov., intr-un semn atat de prietenos Fecioarelor ( Taur) le va aduce realizari pentru proiecte incepute acum 6 luni , in domenii ce au legatura cu internetul, publicitatea, calatoriile sau mediul academic.

- va urma -







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.