Vremea activarii ADN-ului interdimensional

             

  …channeling Kryon

Stratul trei din ADN (Netah Merkava Eliyahu – (netah mer-ka-vá eli-iá-u) este “Stratul Inaltarii”. In orice caz, el este doar cel care ,,arata cu degetul" catre straturile interdimensionale care asigura, cu adevarat, statutul de inaltare. In numerologie, numarul trei este un ,,catalizator" si lucreaza cu stratul sase din ADN, stratul ,,Rugaciunii si comunicarii". Aceasta creeaza un 9 (3 + 6), care in numerologie inseamna ,,implinire". Conform lui Kryon, acest strat mai este asociat cu glanda pineala.

ADN-ul are o adancime de 12 straturi. Fiecare strat de ADN are doua atribute majore care echilibreaza. Asadar, exista in total 24 de atribute. Stratul pe care il puteti vedea in realitatea voastra il vom numi numarul unu - stratul biochimic. Desi este imposibil sa listam numeric si sa enumeram lucruri interdimensionale, le vom numara totusi de la 1 la 12, pentru a va ajuta sa intelegeti.

In vreme ce stiinta voastra observa 11 dimensiuni, de fapt exista 12. Si le spunem din nou fizicianului si omului de stiinta: sunteti pe drumul cel bun, insa uitati sa il numarati pe zero. Zero nu este "nimic" si nu este "infinit" Este un numar intreg, care este interdimensional. Atunci cand veti incepe sa-l folositi in matematica voastra bazata pe 12, va fi magia de care aveti nevoie si cea care va va propulsa pana la stele. Pentru ca, intr-adevar, zero-ul din matematica bazata pe 12 este singurul numar care detine potentialul a ceea ce ar putea fi si a ceea ce a fost: un numar interdimensional. Nu exista nimic in matematica voastra curenta, care sa detina acest tip de energie. Matematica bazata pe 12 va va ajuta in fizica, care este in afara 4D. Este metoda de calcul a viitorului.

Cele 12 straturi de ADN, atunci cand sunt vazute interdimensional, se grupeaza intr-un cub care se potriveste foarte frumos in interiorul formei geometrice identificata de voi ca fiind tetraedrul stelat. Asa il vedem noi, atunci cand va privim. Vedem programarea - vedem cine ati fost; vedem potentialele, lectiile de viata si programul cristalin - care toate sunt incluse in ADN. Atunci cand rostim cuvantul ADN ne referim la el in intregime, nu doar la genomul uman, pe care il stiti ca pe singurul strat ce poate fi vazut in realitatea voastra 4D. Vorbim despre toate cele 12. Astazi o sa vorbim despre primele trei.

ADN-ul este structurat in patru grupe de cate trei. Fiecare grupa are un nume si un scop. In cadrul fiecarei grupe, fiecare dintre cele trei straturi are, la randul lui, un nume si un scop, insa exista o relatie pe care ar trebui sa o stiti intre unu, doi si trei. Cel de-al treilea strat din fiecare grupa este catalizatorul pentru primele doua. Este un catalizator al "ingaduirii schimbarii." Din nou, este dificil de explicat cum ar putea fi aceasta, insa o vom spune din nou: stratul trei din fiecare grupare este catalizatorul pentru straturile unu si doi. Prin urmare, al treilea strat din fiecare grup este cel mai important dintre cele trei.

Am vorbit despre stratul doi ca fiind stratul fricii. Este mai mult decat atat, stiti? Este stratul emotional. Intr-adevar, interdimensional, acest al doilea strat este cel care transmite esenta si semintele emotiei umane. Dupa cum stiti, el poate afecta, in mare masura, stratul numarul unu, deoarece emotiile voastre va influenteaza deseori chimia corpului.

Activarea stratului al treilea din ADN

Stratul trei este catalizatorul pentru unu si doi. Este ceea ce am numit "stratul inaltarii". Este stratul care realmente este cel mai apropiat de Spirit. Celelalte straturi din ADN contin multe lucruri. Am discutat despre lectiile de viata care se afla acolo: ramasitele din viata trecuta care se afla acolo, contractele care se afla acolo, gata sa fie schimbate. Exista chiar un strat care se aliniaza cu energia miscarilor planetare (stratul astrologic). Si apoi exista stratul cel mare - cel pe care il numim "strat calauzitor". Ceea ce voi numiti "ghizi" reprezinta parte din ADN-ul vostru interdimensional. O parte interdimensionala a fiecarei fiinte umane este Reteaua Cristalina Cosmica, esenta Divinitatii din acest Univers. Ei "fac act de prezenta" in perceptia voastra, drept ghizii si ingerii vostri protectori.

ADN-ul vostru interdimensional si nu static. El se schimba in fiecare zi din viata voastra. Ce anume ingaduiti? Ce nu ingaduiti? Ce fel de vibratie preluati, sau pe care va opuneti sa o amplificati? ADN-ul raspunde si se schimba in mod corespunzator. Acesta a fost dintotdeauna un sistem dinamic. ADN-ul nu este batut in cuie. Planul stratului unu reprezinta "amprenta" voastra biologica, insa celelalte straturi sunt mereu in miscare. Daca le schimbati suficient de mult pe celelalte, atunci inclusiv stratul pe care il vedeti se va schimba.

Stratul inaltarii este, de asemenea, asociat cu o parte din corp. Glanda pineala reprezinta comunicarea cu stratul inaltarii din ADN. Ceea ce se intampla cu stratul trei - prin intermediul glandei pineale, care comunica - modifica stratul unu (stratul biologic) si stratul doi (stratul emotional). Acum, lemuriene, vreau sa vii cu mine si sa te privesti in oglinda! Capul tau este un pic diferit fata de cum era in Lemuria, deoarece pe atunci glanda pineala era uriasa. Acesta este modul in care a inceput, chiar daca exista unii savanti care se intreaba daca intr-adevar aveti nevoie de ea, acum. Aproape ca a disparut, spun ei.  Si totusi…fiti atenti! Parte din evolutia omenirii se va inversa. Atunci cand incepeti sa conectati glanda pineala si atributele comunicarii ei, cu stratul al treilea, acea parte care a fost adormita va redeveni activa. Glanda pineala va incepe sa creasca din nou. Dar de data aceasta nu se va schimba forma capului, insa va spun ca ea va creste! Asa ca le spunem biologilor: “ Pe masura ce omenirea evolueaza in acest mileniu, luati aminte la glanda pineala marita”.

O portiune din creier, la fel ca si ADN-ul, este consacrata lucrurilor din 4D. Mare parte din el, oricum, este consacrata lucrurilor interdimensionale. Din nou, e la fel ca ADN-ul. Cine sunteti voi? Cine ati fost? Ce se intampla? Acel procesor central pe care il numiti "creier" face multe – cu mult mai multe decat orice biolog considera sau poate masura in prezent. Si nu e intamplator faptul ca procesul sinapsei neuronale este electric. Vorbim acum despre magnetism. Nu e intamplator faptul ca reteaua magnetica a planetei s-a schimbat si s-a aliniat cu ADN-ul interdimensional, intr-o unitate de procesare interdimensionala, numita "creier uman". Aceasta explica si de ce exista zeci de mii de oameni pe Pamant, care incep sa-si puna intrebari spirituale: "Exista mai mult decat atat? Ce se petrece? Este Dumnezeu mai mare decat ni s-a spus? Vrem sa stim." Este epoca trezirii! Cu adevarat, este epoca aducerii aminte!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.