Previziuni pentru energia lunii decembrie 2010


Decembrie va fi o luna de surfing energetic foarte serios.

Sunt mai multe energii care lovesc acum Pamantul. Si asta inseamna enorme valuri de Lumina care strabat omenirea si, dupa cum am prevazut in noiembrie, acest lucru poate avea anumite efecte. El conduce la diviziuni rapide ale sinelui, prin care umbrele sau limitele se ridica la suprafata, pentru a fi eliberate fara efort. Respirati si simtiti prin ele si vor trece repede – opuneti-le rezistenta sau temeti-va de ele si veti obtine rezultatul opus.
In aceasta luna, unii dintre voi vor simti ca se opresc brusc in mijlocul curentului. In aceste momente, predati-va acestei „opriri” si priviti peisajul. Nu va dura mult, dar se va intampla INTOTDEAUNA spre binele inaintarii voastre pe cale si veti reusi imediat sa va continuati calatoria .
In aceasta luna, noua energie a Luminii va afecta puternic si relatiile. Poate crea temporar diviziuni sau fracturi, atunci cand oamenii sunt impinsi rapid inapoi, inauntrul propriilor sentimente si/sau rani, atunci cand nu mai sunt centrati. Aceasta permite o eliberare extraordinara de durere si lupta in unii si inseamna ca vor fi des intalnite intreruperi in comunicare sau neintelegeri. Unii s-ar putea sa ia decizia sa faca pauze neasteptate, temporare in prietenii sau parteneriate, care vor fi rezolvate rapid, uneori peste noapte.

Marile teme ale eliberarii in aceasta luma le vor constitui Lupta Interioara si Judecata de sine. Judecata va fi foarte puternica, atat in constiinta lumii, cat si in cea personala. Astfel, judecatile politice, cele ale comunitatii si cele culturale vor iesi la suprafata. Ca rezultat, multi dintre voi vor avea momente de frica, activate de altii. Ramaneti centrati in vibratia voastra, fara sa fiti atrasi in lupta celorlalti. In majoritatea cazurilor, veti realiza rapid ca nu exita niciun judecator „exterior”, ci numai unul interior – si ca totul este linistit, indiferent de cum arata in momentul respectiv.

Daca sunteti prinsi in capcana credintei intr-o judecata pe care altcineva pare sa o indrepte catre voi, intrebati-va de ce oare ii credeti? Ce parte din voi crede presupusa judecata? Pentru a fi activata, o parte din voi trebuie sa fie de acord cu acuzatiile care va sunt aduse. Aceasta eliberare a judecatorului interior reprezinta o ocazie pentru vindecare emotionala. Fiti constienti de efectele secundare asociate – cum ar fi regretul, remuscarea si vina. Daca simtiti oricare dintre acestea, respirati din nou, inspirati prin ele si expirati, pentru ca va parasesc.

De ce este energia atat de puternica, in aceasta luna? Pentru ca ne aflam in pragul lui 2012. Cei foarte sensibili dintre voi vor observa ca aerul si energia cerului si-a schimbat frecventa. Este subtire ca o foaie de hartie, in termeni energetici si, ca urmare, ne este disponibila o constiinta mai ampla. Prin urmare, aceasta va fi o luna GROZAVA pentru channeling si lucrare energetica, pentru aceia dintre voi care se simt mai asezati in sine si mai putin in starea de „eliberare”.

Martie 2011 va reprezenta un punct de cotitura foarte important al calatoriei catre 2012 si in acea luna va avea loc o trezire in masa, la un nivel cu totul nou. Energia se incalzeste deja, pe masura ce ne apropiem – si luna decembrie ne da o prima scanteie a acestei energii, in special intre 15 si 21.

In aceasta perioada, daca nu chiar mai curand, multi dintre voi veti observa o usurinta nesteptata in ceea ce puteti realiza cu noile nivele ale unei energii aparent fara sfarsit. Dar atentie! – toti surferii intelepti mai iau si pauze. Daca ati calari pe val 72 de ore fara oprire, curand ati cadea lipsiti cu totul de energia de care aveti nevoie, pentru a inota sau a va tine la suprafata.

Fiti constienti de felul cum vreti sa folositi energia care trece prin voi. Vor exista niste ocazii incredibile in decembrie – si o mare libertate de a alege, pe care nu ati mai avut-o in ultimii ani. Amintiti-va sa va intrebati daca ati fost prinsi in activitatea curenta colectiva, de a face, in loc sa va experimentati in mod constient sufletul? Este o diferenta importanta, care nu e intotdeauna usor de observat.

Daca va treziti ca „zburati” in aceasta luna, sub impulsul unei explozii de energie sau de adrenalina, faceti din cand in cand pauze scurte. Trebuie sa fie doar scurte, dar pauzele sunt vitale pentru impamantarea acestui nou flux continuu de energie. Multi dintre voi se stabilizeaza acum, pentru a evita o prabusire care nu este necesara. Asta se intampla in trecut.

Bucurati-va de voi si unii de ceilalti, in aceasta luna, pe masura ce tot ce nu se mai potriveste cu vibratia voastra energetica este impins in afara si indepartat astfel incat sa puteti continua sa accesati mai mult din sinele vostru mai mare, care este pace si armonie – doua calitati ce vor veni in valuri, pentru cei care stiu sa calatoresca pe val, cu intelepciune.

Sa aveti cu totii o luna minunata!

In iubire si pace, Lee

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.