Horoscopul Lunii Noi - februarie 2011



Balanta
Cei nascuti in zodia Balantei , primesc acum din partea astrelor multa incredere si entuziasm . Daca vor dori sa accepte si sfatul lui Saturn , care le cere mai multa maturitate si responsabilitate, au toate sansele ca multe din proiectele personale din ultima vreme, sa le aduca implinire.

Scorpion
Sunteti hotarati sa introduceti noi reguli in casa si la locul de munca. Extrem de determinati in a reface anumite legaturi de familie , care acum nu sunt neaparat din cele mai bune, veti folosi toate mijloacele pentru a va apropia de cei cu care nu v-ati inteles. Vise premonitorii.

Sagetator
Cei care doresc o continuare a studiilor, au acum cel mai bun moment cu putinta. Nu va mai ganditi, astrele va vor deschide porti pana acum inchise ! Daca nu sunteti deja intr-o calatorie, nu mai aveti mult de asteptat pana cand veti planifica una. Rude sau persoane din anturajul apropiat va vor solicita atentia.

Capricorn
Planuri, proiecte , surprize, drumuri. Capricornii vor fi mereu atrasi de partea materiala, iar aceasta perioada le va aduce posibilitatea de a face achizitii si/sau castiguri importante. Atentie la orice achizitie facuta acum si fiti siguri ca aceasta isi pastreaza valoarea pe termen lung.   

Varsator
Este timpul sa-i lasati pe cei din jur sa va vada asa cum sunteti si fiti pregatiti ca acestia  sa va priveasca si sa va analizeze cu mai multa atentie . Acordati timp imaginii voastre  chiar daca nu va prea intereseaza. Veti descoperi reactii absolut interesante la cei din jur. Va asteapta un nou inceput!

Pesti
Pana pe 16 februarie , in ciuda unei dorinte ascunse de a se izola de tumultul vietii , viata sociala va fi una extrem de activa. Din 17 februarie, starea de sanatate dar si cea de spirit va cunoaste imbunatatiri semnificative. Tentati sa faca cheltuieli inutile, pot deasemenea  risca  pierderi neasteptate.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.