Misteriosul luvulit – piatra Noii Ere



În ultima perioadă, luvulitul a existat doar temporar pe această planetă; până acum, omenirea n-a fost pregătită să primească raza violet închis reflectată de luvulit. Spre deosebire de violetul cristalin transparent ce-l manifestă ametistul, luvulitul este, de obicei, dens şi opac. Culoarea sa violetă este întunecată, închisă şi plină de semnificaţii.

Luvulitul implementează raza eterică violetă profund în pământ, făcând-o mai accesibilă pentru vindecarea fiziologică. Violetul şi indigoul sunt culori asociate celui de-al treilea ochi. Raza purpurie pe care luvulitul o manifestă reprezintă legătura dintre minte şi corpul fizic. Mintea şi gândurile determină în mare măsură sănătatea corpului fizic.

Luvulitul este o piatră a Noii Ere, al cărei scop este dobândirea controlului conştient asupra facultăţilor mentale şi cucerirea, în acest mod, a puterii tămăduitoare necesare echilibrării corpului fizic. Plasat pe zona celui de-al treilea ochi, luvulitul va dezvălui practicantului sincer motivul apariţiei dezechilibrelor fiziologice şi lecţiile pe care experienţa directă le implică. Ajungând la această realizare, devin apoi posibile purificarea şi eliminarea corelaţiilor mentale şi emoţionale greşite, cauza profundă a bolii, fapt care va permite corpului să obţină apoi starea de sănătate.

Luvulitul este acea supapă prin care se elimină presiunile de orice fel(temeri, frustrări, vinovăţii, regrete sau incertitudini),lăsând locul păcii şi înţelegerii în mintea şi în corpul care şi-a pierdut propria sursă de putere.

Luvulitul pune în armonie persoana cu corpul său mental pentru a descoperi cauza problemei din plan fizic. În acest mod, mintea poate prelua apoi controlul asupra fizicului şi poate direcţiona mari cantităţi de energie tămăduitoare în corp. Această forţă tămăduitoare, dacă este utilizată corect, are puterea de a vindeca orice afecţiune şi de a restabili complet sănătatea mentală şi fizică.

Luvulitul este una dintre cele mai bune pietre care ar trebui să fie utilizată de cei foarte sensibili. Purtând, meditând sau păstrând luvulitul, ei vor fi ajutaţi în crearea unei înţelegeri superioare la nivel fizic şi, astfel, lumina şi iubirea vor fi răspândite pe Pământ. Luvulitul este piatra conştiinţei înalte, care aduce raza violetă pentru a fi utilizată la nivelul esenţial al planului fizic.

În procesul terapeutic, pietrele de luvulit se plasează pe frunte pentru a conecta mintea cu înţelepciunea celui de-al treilea ochi. Numai atunci mintea va înţelege cauza care a provocat respectiva afecţiune şi va oferi răspunsul pentru corectarea şi echilibrarea mentală şi emoţională. Lucrând cu luvulitul, mintea se va racorda la esenţă, care, în consecinţă, va canaliza forţa sa tămăduitoare în minte şi în corp.

Pietrele de luvulit pale, mai deschise, sunt bune în special pentru a fi plasate în zona glandelor limfatice, pentru a purifica sistemul. Pot fi plasate pe arcade, sub braţe, de-a lungul claviculelor sau în zona splinei şi a ficatului, pentru a elimina toxinele din organism. De asemenea, poate fi util în combinaţie cu ametistul, aplicat în zona centrului celui de-al treilea ochi, pentru a deschide mintea în stările meditative ce pot cuprinde incredibila înţelepciune. Această calitate face din luvulit o piatră ideală pentru practicarea
meditaţiei sau rugăciunii.

Datorită cantităţii limitate de luvulit de pe planetă în acest moment şi a popularităţii sale crescânde, găsirea acestei pietre valoroase poate deveni o problemă, iar preţul ei poate creşte foarte mult. Însă merită atât perseverenţa, cât şi preţul. Luvulitul poate fi găsit în pietre faţetate, de înaltă calitate, simboluri sculptate manual sau în piese în stare naturală. Alegând piatra pentru uz personal, plasaţi luvulitul pe zona celui de-al treilea ochi şi lăsaţi-o să comunice intuiţiei dumneavoastră dacă este piatra potrivită pentru a fi folosită în acel moment.

Luvulitul aduce pe Pământ esenţa razei violete, înţelepciunea şi devoţiunea. Luvulitul face posibil transferul de energie din cele mai înalte şi subtile nivele ale fiinţei în realitatea fizică şi ne ajută să manifestăm creator multiple aspecte subtile. Învăţând cum să captăm propriile noastre resurse infinite, luvulitul ne va învăţa cum să utilizăm această putere în cel mai înţelept mod.

Luvulitul aduce mesajul cerurilor pe pământ şi ne ajută să integrăm acele energii în viaţa noastră zilnică. Lucrând cu luvulitul, purtând sau meditând cu această piatră, vom avea puterea de a canaliza energia razei violete, de înaltă frecvenţă, în fiecare aspect al vieţii. Prin urmare, ea preferă să fie aşezată în aur pur şi înconjurată cu diamante pentru a manifesta aspectul regal pe care-1 reprezintă.

Luvulitul oferă confort interior, împrăştiind orice îndoială sau nesiguranţă care vă împiedică să vă identificaţi cu propriul aspect divin. Luvulitul spune: „prezenţa ta este foarte importantă aici şi tu eşti iubit de înseşi forţele vieţii. Cunoaşte şi fii ceea ce eşti şi umblă pe pământ în graţie şi putere". Luvulitul este  înţelepciunea conţinută în fiecare atom şi în fiecare suflet. Prezenţa luvulitului pe planetă, acum, indică faptul că a sosit momentul fundamental pentru a deschide resursele sufletului, venind în armonie cu sinele
etern.

O dată cu evoluţia omenirii spre o stare mai luminată, se vor descoperi cantităţi mai mari de luvulit de natură preţioasă pur, transparent şi în care să se reflecte profunzimea sufletului. Apoi raza violetă îşi va manifesta gloria şi înţelepciunea în mod deplin.

Fragment din vol. Lumina cristalelor – K.Raphaell








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.