Tehnici de purificare energetica



Clopotul tibetan din 7 metale

Una dintre cele mai puternice tehnici de purificare este aceea care foloseste vibratia sunetului si care poate penetra orice substanta si poate produce schimburi energetice extrem de rapid.

Aceasta tehnica functioneaza pentru ca vibratiile sunetului sparg bucatile de energie stocate. Vibratia unui clopot de buna calitate va dispersa nivele de energie stocata care nu pot fi miscate altfel si creaza un cerc sacru de sunet care se va reverbera in atmosfera pentru o perioada lunga de timp. Practica traditionala de Craciun a clopotelor care suna in biserica in momentul de dimineata al zilei este un exemplu de purificare a spatiului la scara mare.

Clopotul tibetan este folosit pentru armonizarea energiilor yin si yang, eliminarea energiilor daunatoare si marirea nivelui de energie qi in zonele in care este folosit.

Pentru a produce un sunet special, clopotul este facut din sapte metale diferiteS cositor, cupru, zinc, plumb, argint, aur. Fiecare metal corespunde unei planete si produce o armonie diferita. Astel, cositorul reprezinta planeta Jupiter, cuprul Venus, zincul Mercur, fierul Marte, plumbul Saturn, argintul Luna - ultima sursa de energie yin - iar Soarele - ultima sursa de energie yang. Aurul si argintul folosite impreuna simbolizeaza armonia energiilor yin si yang.

Clopotul cu sapte metale are capacitatea de a atrage energia yang din cele zece directii spre el. In ritualul Feng Shui clopotele de purificare au mai multe beneficii: sporesc energia din spatiul in care traim, transforma energiile negative in energii pozitive, activeaza energiile elementului dintr-un colt anume. Sunetul clopotelor determina o pace profunda, aceasta senzasie datorandu-se sunetelor ultrasonice, care se prezinta sub forma unor valuri interne ce actioneaza ca un masaj asupra psihicului uman determinand relaxare si o stare de bine. Armonia de lunga durata eliberata de fiecare data cand suna clopotul determina energiile sa devina, in mod instantaneu, mai usoare.

- va urma-



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.