Horoscop martie 2011


Horoscop martie 2011(5)
Balanta
Nici nu ne dam seama ce vremuri interesante traim! Schimbarile rapide din jurul nostru o vor lua inaintea noastra de multe ori si vor continua pentru cel putin cateva luni de-acum inainte. Balantele ( dar si Berbecii, Racii si Capricornii) trec deja printr-o reevaluare a relatiilor personale ( prietenii, iubire sau parteriate de afaceri). Incepand cu luna ianuarie persoana sau parteneriatele intalnita/facute in iunie,iulie anul trecut , care ba  venea , ba pleca , cand totul era numai lumina , cand se lasa intuneric, se apropie din ce in mai mult de voi. Acceptarea diversităţii este factorul decisiv în această relatie furtunoasa , dar si sentimentul libertatii ( fie al vostru sau al ei/lui). In ciuda sentimentului ca trebuie sa luati o decizie acum, nu va grabiti…Exista atat de multe necunoscute ce vor iesi la lumina in acesta perioada , incat evitati orice forma de angajament pana la sfarsitul lunii aprilie. Observati si retineti ceea ce vi se intampla in jurul datei de 19-20 martie. Va va folosi!

Scorpion
Daca sunteti parintele unui copil ce a cunoscut cand agonia cand extazul sau daca viata voastra amoroasa ar putea fi descrisa ca una nabadaioasa, veti fi bucurosi sa aflati ca toate aceste palpitatii din ultimii 7 ani, se potolesc, in sfarsit! Cu Uranus/Jupiter intrat in zona muncii si sanatatii asteptati-va ca de-acum acest domeniu de viata sa inceapa a cunoaste schimbari majore. Este timpul pentru o schimbare in mintea, trupul si spiritul vostru, mai ales ca in iunie-iulie anul trecut ati putut intrezari ce s-ar putea intampla daca lasati ca lucrurile sa continue ca pana acum. Uranus va aduce pentru voi noutatea in acest domeniu, presimtiri si intuitii va vor coplesi… cu toate acestea asteptati sfarsitul lui aprilie pentru a incepe o noua etapa a vietii voastre.

Sagetator
Inca din 2003 viata voastra de familie a fost la fel de impredictibila si schimbatoare ca si vremea, dar din 12 martie haoticul Uranus paraseste acest domeniu de viata si va intra in zona creativitatii, a copiilor, romantismului si placerilor. Pregatiti-va  ca totul sa capete viata si culoare intr-un mod cu totul deosebit. Daca aveti deja un copil sau sunteti in asteptarea unuia, asteptati-va la momente remarcabile in legatura cu acesta, avand  posibilitatea de a intra in competitii de orice fel, de a calatori sau a primi diverse premii sportive. Multe adoptii se pot intampla in acesta perioada .
Singuri sau casatoriti, Sagetatorii vor avea parte de o condimentare a vietii amoroase , de un vartej de emotii si sentimente ce le vor face zilele extrem de incitante. Exista posibilitatea ca multi dintre voi sa faca investitii in ceva la care acum nici nu viseaza si care nu se afla in sfera preocuparilor de acum. Singura problema este sa asteptati sfarsitul lui aprilie pentru a parafa orice angajament sau promisiune cu timpul sau banii vostrii.

- va urma -



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.