Horoscop martie 2011


Horoscop martie 2011(4)
Rac
Daca in cercul vostru de prieteni aveti un nativ Geaman, intrebati-l despre viata profesionala si cariera sa in ultimii 7 ani. Iar aceasta nu din simpla curiozitate, ci doar pentru a va face o idee despre schimbarile interesante care vor incepe pentru voi foarte curand. Daca sunteti nascut in primele 3 zile ale zodiei, probabil ca experimentati deja sentimentul ca vreti sa rupeti cu tot ce e invechit si sa incepeti  ceva nou… Altii dimpotriva, vor simti cum schimbarile navalesc catre ei si chiar daca stresul este mare, pe termen lung vor savura sentimentul de libertate dat de schimbarea completa a directiei in viata. Anumite lucrari de constructie  vor continua in sectorul casei si familiei , fie ca este vorba de propietatea voastra sau a propietarului ( daca sunteti chirias). Sfatul meu pentru toti Racii este sa isi asigure rezerve trainice pentru a trece fara teama prin schimbarile care ii asteapta.

Leu
 Din 12 martie, cand Uranus se va alatura lui Jupiter pe zona calatoriilor, credintei si  studiilor de tot felul, lumea se va schimba pentru voi. Gandirea si convingerile personale va vor fi expuse la concepte cu totul noi, veti intalni diversitati culturale intr-o multitudine de calatorii , toate acestea schimbandu-va intr-un mod pe care acum sigur nu-l veti intelege. Aceste experiente incep de acum si vor dura pana in 2019. Dar! Pentru ca in 31 martie Mercur va intra in retrogradare, din 17 martie este bine (acolo unde se poate) ca proiectele de calatorie sau inscrierea la cursuri de orice natura sa se amane. Acest lucru va poate scuti de ceva ce acum pare extrem de incitant, sa se transforme in ceva care pe termen lung se va dovedi inutil. Daca insa  aveti totul rezervat pentru o calatorie , pregatiti-va ca in acest voiaj sa se intample aproape orice. Verificati  orice de doua ori, pana la sfarsitul lunii.

Fecioara
Dupa 7 ani cand relatiile cu ceilalti au fost cand calde, cand reci , incepand din aceasta luna ( spre surpriza voastra) totul va incepe sa reintre pe un fagas normal. Din 12 martie , Uranus va intra pe zona finantelor si propietatilor voastre si o multitudine de experiente va vor schimba pentru totdeauna gandirea  in privinta banilor. Acest lucru va implica persoane si/sau institutii si va necesita din partea voastra o imbogatire a cunostintelor in acest domeniu. Totul va fi posibil pentru voi si probabil ca se va intampla… chiar repede! Incepeti sa va pregatiti pentru un viitor radical diferit.  Totodata, nu uitati ca tot ceea ce  cheltuiti sa nu depaseasca incasarile! Daca veti putea sa pastrati aceasta formula, veti face profituri uimitoare  sau investitii cu oportunitati extraordinare.Luna Plina din 19 martie va va scoate in cale intamplari sau persoane destinate a se intampla .

- va urma - 







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.