Energiile lunii aprilie



Dupa tot ceea ce am trait in luna martie, probabil ca avem oarece ezitari cu privire la aprilie. Evenimentele de pe scena mondiala ne-au aratat cum, intr-o secunda, se pot schimba vieti, ca Mama Natura este inca in schimbare, ca oricat de avansati am crede ca suntem din punct de vedere tehnologic, totul poate fi spulberat, intorcandu-ne astfel la nevoile primare: mancare, apa si adapost. Pe plan personal, am avut ocazia sa evaluam unde ne aflam, daca suntem sau nu fericiti, la ce mai este nevoie sa renuntam si modul in care ne cream singuri calea vietii. Pentru multi, aceasta a constituit o experienta a trezirii care ne conduce spre posibilitatile ce se deschid in luna aprilie.

Aceasta luna avem o alta schimbare majora in dispozitia astrelor, Neptun intra in Pesti, pentru prima data dupa 1827. Un alt reper il constituie faptul ca toate planetele si-au schimbat semnul zodiacal, in ultimele sase luni si acum exista o concentrare de planete in Berbec, primul semn zodiacal si semnul actiunii. Intrebarile pe care sa ni le punem in aceasta luna sunt ce avem de facut si cum vom fi indrumati pentru aceste actiuni. Una este sa actionezi orbeste si fara pregatire si cu totul altceva este sa alegi constient actiunea care urmareste binele superior. Berbecul are reputatia de a se „arunca acolo unde ingerii nu indraznesc sa calce”.

Chiar daca avem tendinta sa fugim de tot ceea ce ne poate cauza durere, una este sa fugi de frica si alta e sa fugi catre succes. Deseori, atentia noastra se indreapta numai asupra felului in care ne putem indeparta, cat mai repede posibil, de ceea ce este dureros – dar cele mai bune rezultate le obtinem atunci cand folosim fiecare aspect al oricarei experiente, fara sa il judecam. Atunci cand fugim pentru a scapa de frica, schimbarile sunt nesemnificative, ne indepartam doar cu un pas de un loc sau de altul. O schimbare in energie, in felul de a fi si in gandire ne permite sa ne indreptam spre succes, spre o alta realitate, care nu este mai buna sau mai rea decat cea de acum, ci doar diferita

Aceasta luna ne vom confrunta cu acceptarea divinitatii noastre – nu in sensul de a deveni mai „sfinti”, ci in sensul de a deveni mai intregi, mai centrati, mai ancorati si mai constienti. Cu sase planete aflate in Berbec si cu Luna Noua din 3 aprilie, avem mult sprijin in fata noului, in timp ce Saturn, aflat in opozitie, ne provoaca sa alegem cu intelepciune, sa reflectam, sa ne acordam suficient timp si sa avansam constient si atent. Aceasta luna avem mult sprijin pentru actiune si pentru a face schimbari. Dar, daca nu vrem sa sa cream mai multa durere, mai mult disconfort, frica, lipsuri sau orice nu ne mai dorim, va trebui sa facem pasi atenti, hotarati, constienti si deliberati catre succes, in loc sa incercam sa fugim de temerile noastre. Sa aveti o luna minunata.

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman


Sursa: editura_foryou


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.