Karma – baza energiei in miscare



Pe masura ce ne dobandim starea de maestru – ceea ce reprezinta scopul calatoriei noastre – ne confruntam cu rezolvarea karmei, acea amprenta energetica pe care am format-o in urma experientelor noastre precedente, in cea de-a treia dimensiune. Oricum am numi-o sau orice am simti in legatura cu ea, karma nu este nimic altceva decat o amprenta energetica pe care am creat-o in matricea energetica a Pamantului. Din moment ce noi am creat-o, noi trebuie sa o rezolvam. Acesta este scopul vietii si el alcatuieste baza semnaturii noastre energetice. Prin urmare, karma poate fi descrisa ca fiind doar o forma de energie in miscare.

 Fiecare experienta karmica are o semnatura energetica unica, la care rezonam impreuna cu toti cei care fac parte din experienta respectiva. Astfel ne atragem partenerii karmici – sau sufletele pereche – care impartasesc aceeasi rana, ea reprezentand o spartura in intregul nostru sau un defect al capacitatii noastre de a trai iubirea neconditionata, lipsa judecatii si pacea. Noi acceptam de buna voie vindecarea obligatiilor noastre karmice, pentru ca noi stim ca aceasta karma a noastra afecteaza lumea si ca, atunci cand ne vindecam karma, extindem aceasta vindecare asupra lumii intregi – ceea ce face ca amprenta noastra karmica sa fie indepartata din matricea Pamantului, aducand astfel inapoi o mica bucatica din intreg.

Putem insa sa fim captivi in energia karmei noastre si sa ne dam seama ca, in loc sa o rezolvam, nu facem altceva decat sa o amplificam, deoarece ramanem blocati in vibratia ei, fara sa gasim o cale de iesire. Ego-ul se ataseaza de karma si isi exprima prin ea vibratiile joase. Atunci devenim una cu karma noastra si viata noastra ii reflecta energiile, dand nastere unui ciclu al emotiei in care judecam dupa cum simtim – ceea ce face ca acest ciclu sa se perpetueze la nesfarsit. In loc sa trecem la o dimensiune superioara a fiintei, ne atasam de respectiva energie aflata in miscare – si ciclul continua.

Karma se rezolva, atunci cand putem pune in miscare o energie superioara. Acest lucru necesita timp, efort si exercitiu. Karma este o prezenta foarte puternica in inima noastra inferioara, ceea ce rezoneaza si cu starea noastra de victima si de aceea suntem provocati sa iesim din tiparul de victime ale emotiei sau victime ale energiei, creand astfel un mod de viata inaltat. Acest lucru e posibil pentru fiecare dintre noi, atunci cand ne atingem starea de maestru, astfel incat sa putem trai prin intermediul celor mai inalte capacitati co-creative – ceea ce inseamna sa fim constienti si continuu implicati in co-crearea rezultatelor, permitandu-i energiei sa devina ceea ce dorim. Karma reprezinta un scop al vietii si nu o sentinta pe viata si ea va dicta cursul energiilor noastre, atata vreme cat ne simtim legati de ea. Dar, de indata ce ne schimbam energia, eliberam energia care o inconjoara si totul ia sfarsit. Atunci putem sa ne setam intentia pentru o noua emotie si astfel, sa punem in miscare noi energii care sa lucreze in viata noastra.

Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman


Sursa: editura_foryou


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.