Numerologia magica



Afla ce iti aduce anul in curs folosind numerologia

Daca doresti sa cunosti tendintele anului in curs pentru tine, exista un mod simplu de a face acest lucru. Astfel aduni numerele care compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numarul anului care te intereseaza. Ex: Pentru o persoana nascuta pe 19 aprilie care vrea sa stie ce ii va aduce anul 2011 , avem: 1+9+4+2+0+1+1= 9
Anul cu numarul 9 fiind anul pe care persoana trebuie sa-l consulte

Numarul 1
Noi inceputuri si oportunitati la pachet cu responsabilităţi sporite. Crestere in plan financiar , noi asocieri sau o noua afacere in al doilea trimestru al anului. Asteptati-va la schimbări majore pozitive in toate sferele vieÅ£ii. Atentie la orgoliul personal care ar putea fi un obstacol in dezvoltarea oricaror proiecte. In ciuda întarzierilor si (uneori)obstacolelor, banii vor veni spre voi si chiar in numar mare. Calatorii la distanta.  O intalnire secreta ar putea sa aduca prejudicii neasteptate. Multi isi vor face planuri de casatorie.

FiÅ£i pregătiÅ£i pentru modificari , compromisuri ÅŸi sacrificii. Pe zona muncii, mari sanse de tradare din partea unui necunoscut. Nu dezvaluiti planurile si proiectele la care lucrati.  Despartire de un partener de afaceri sau ruperea unui contract. Pentru a va spori averea si castigurile , puneti o testoasa-dragon in sectorul de nord al casei.

Numarul 2
Un an special cu realizari si caÅŸtiguri! Informatiile si cunostintele acumulate pana acum va vor ajuta in planurile si proiectele incepute in acest an. Relatiile sociale si colaborarile din zona muncii se vor dovedi benefice pe termen lung. Succesul este de partea voastra chiar daca progresul va fi unul lent . Beneficii neaÅŸteptate ÅŸi noroc in proiecte financiare.  Comunicarea scrisa sau vorbita cat si calatoriile, va vor mari sansele de profit. Noroc la jocurile de noroc si castiguri banesti neasteptate. Toate eforturile si dorintele voastre vor fi recunoscute si implinite in ultima parte a anului. Pentru cei singuri, o adiere romantica le va atinge inimile. Bine aspectate calatoriile peste ape.

Nu va pierdeti rabdarea in fata schimbarilor bruşte şi intarzierilor frustrante. Nu va eschivata in fata responsabilitatilor suplimentare. Veti fi recompensati cand nici nu ganditi. Feriti-va de speculaţii riscante şi relaţii ascunse. Posibile probleme de sanatate pentru membrii mai varsta din familie. Nu cedati in fata gandurilor negre. Totul se va rezolva! Pentru a va spori castigurile , puneti un prespapier de cristal deasupra hartiilor si documentelor legate de bani si afaceri.

Numarul 3
Eforturile sociale ÅŸi artistice se vor dovedi a fi foarte profitabile. Folositi imaginatia si creativitatea in mod constructiv. Ajutor de la persoane in varsta si prieteni. Nu abandonati  proiectele la jumătatea distanÅ£ei. Munca sustinuta va sauce rezultate pozitive pana la sfarsitul anului. Stabilitatea financiară va fi menÅ£inuta, cu condiÅ£ia sa tineti sub control tentatia de a cheltui fara masura.

Parteneriatele sau legaturile cu strainatatea , bine aspectate. Nu rata oportunitatile din acest an , si recompensele vor veni cu siguranta. Calatorii lungi. Pentru cei tineri , o poveste de dragoste va prinde contur. Cheltuieli neasteptate pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Pentru a va spori castigurile pune-ti pe biroul de lucru, 3 monede I Ching intr-un plic rosu.

Numarul 4
Vanzarile si tranzactiile pot fi extrem de profitabile in acest an. Zona banilor se va confrunta cu amanari si dificultati. Schimbări majore in cariera si viata personala. Noi prieteni si asociati. Problemele financiare se vor ameliora simtitor in a 2a jumatate a anului. Castiguri neasteptate din surse secrete. Schimbarea locului de munca sau a resedintei. Atrasi de spiritualitate.

Intarzieri neasteptate si calatorii nefolositoare pot incetini progresul mai multor proiecte.  Griji pentru zona muncii si a vietii personale. Relatii tensionate in camin.  FereÅŸte-te de lucruri ascunse . Evita discutarea ÅŸi dezvaluirea planurile tale cu toată lumea. Stresul si agitatia interioara pot conduce la probleme de sanatate. Plasarea unui covoras albastru sau negru in fata intrarii casei voastre, asigura castigul in zona financiara.  

Numarul 5
Arata lumii cine esti cu adevarat! Valorifica fiecare sansa si oportunitate pe care acest an ti-o va scoate in cale. Schimbari pozitive in zona profesiei la jumatatea anului. Proiecte mai vechi se reactualizeaza. Magnetismul personal si puterea cuvintelor vor atrage noi prieteni, asociati sau clienti. Bine aspectata zona comunicarii, va aduce contracte noi in zona divertismentului, scrisului sau publicitatii.

Evitati angajamentele pe termen lung. Probleme cu colegii de serviciu  ÅŸi rivalităţi secrete vor iesi la suprafata. Problemele de sanatate ale unui membru al familiei vor necesita un tratament prelungit. Terapiile alternative au eficacitate maxima . Pentru a va spori castigurile , plasati o statueta dragon in zona de sud-est a biroului vostru. 

- va urma -





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.