Previziuni aprilie 2011(3)



Rac
O calatorie neasteptata aduce in viata monotona a Racilor , un plus de emotie, bucurie si placere. Evenimente si persoane se vor succeda intr-un ritm extrem de rapid si desi nu v-ati gandit nici o clipa sa schimbati ceva in viata voastra, o oferta de nerefuzat va va schimba cursul vietii. Sunt bine aspectate orice forme de invatamant si acest domeniu va marca in viata Racilor o schimbare a perspectivei si intelegerii in viitor. Profitati de aceasta oportunitate venita atat de surprinzator, si, cu multa rabdare, disciplina si efort veti avea rezultate si recompense pe care nici nu le ganditi acum.

Leu
Un eveniment neprevazut va produce o schimbare spectaculoasa in viata voastra. Va recomand multa atentie si grija in aceasta luna, o luna cu aspecte planetare extrem de tensionate. Sunt favorizate calatoriile lungi si orice forma de invatamant, de la sistemul educational clasic pana la inscrierea in orice fel de cursuri de perfectionare. Leii  vor descoperi  in aceasta luna ca  intuitia  si  abilitatile psihice le vor fi deosebit de accentuate. Posibile probleme de sanatate sau poate chiar declansarea unei boli neasteptate pentru unul dintre parinti.

Fecioara
Domeniul financiar va cunoaste un start exploziv in aceasta luna si va avea o evolutie foarte interesanta spre sfarsitul acesteia. Fiti cu ochii in patru si nu ratati oportunitati sau favoruri , in special spre mijlocul lunii. Daca sunteti onesti, practici si precauti , lumea s-ar putea transforma pentru voi intr-o oaza de placere, bucurii si implinire. In alta ordine de idei, acordati multa atentie tuturor mesajelor transmise si convingeti-va ca acestea sunt extrem de clare pentru a evita orice neintelegere. Aceste neintelegeri pot determina despartiri si/sau separari bruste.

- va urma - 







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.