Previziuni aprilie 2011




Berbec
Cu Marte intrat in semnul vostru din 2 aprilie, un surplus de energie, optimism si motivatie  vine in sprijinul multor proiecte si indatoriri incepute cu mult timp in urma si va aduce reusite si succes in finalizarea acestora.  Aprilie este o perioada cand va puteti asuma riscuri, cu exceptia zilelor 17-19 aprilie cand Saturn va apasa pe frane si va aseza in calea voastra, obstacole si amanari. Sentimente vechi vor iesi la suprafata din cau,za unor persoane sau evenimente. Aprilie marcheaza un nou inceput pentru toti nativii acestei zodii si stelele vor vrea sa se asigure ca ati invatat lectia trecutului. Nu ratati aceasta sansa si din 29 pregatiti-va sa spuneti adio provocarilor , urmati-va visurile si credeti in sansa voastra!

Taur
Cu un Mercur retrograd in casa 12, multe dintre problemele aparute in aceasta luna vor scoate la lumina  trecutul ,  viata interioara si spirituala, sinele interior…  tot ceea ce sta adanc ascuns in sufletul vostru. Pana in iunie, cand un nou ciclu de 12 ani incepe pentru voi, profitati de aceasta luna pentru a arunca si a va debarasa de toate sentimentele si grijile inutile, de prejudecati sau sentimente de regret si neputinta... Scapati de bagajele  trecutului si va veti asigura un  bun inceput din iunie 2011. Pana in iunie 2012 , Jupiter va promite mai multa stabilitate si implinire. Fie ca este vorba de calatorii, educaÅ£ie,  concepÅ£ie filozofica complet nouă sau o schimbare de imagine a propriei persoane , toate aceste vor beneficia de sprijinul absolut al lui Jupiter.  Rezolvati problemele aparute in aceasta luna si veti avea de castigat pe termen lung. ViaÅ£a voastra se va schimba în mod neaÅŸteptat ÅŸi uimitor. Pregatiti-va pentru o mare surpriza! Date semnificative: 2-5 aprilie; 11-13 aprilie; 17-19 aprilie si 29- 1 mai.

Gemeni
Mercur retrograd in Berbec, prevesteste pentru Gemeni, schimbari neasteptate in viata profesionala. Asteptati-va la directii surprinzatoare, inedite si incitante in acest domeniu. Sunt de asteptat planuri de calatorie legate de munca voastra si ocazia de a cunoaste experiente, locuri si persoane noi. Noii prieteni care vor intra in viata voastra va vor da un sentiment de implinire si recunostinta. Luna Plina din 18 aprilie , aduce echilibru intre viata  sociala si cea sentimentala sau responsabilitati noi legate de un copil sau copii. Foarte probabil ca aspiratiile si dorintele voastre intime sa fie in opozitie cu aceasta noua responsabilitate, dar Neptun nu va lasa si pregateste terenul pentru o mare schimbare de directie in viata voastra. Un proiect facut undeva in trecut si poate uitat, va sta la baza succesului vostru in viitorul apropiat.


- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.