Descopera SUFLETUL PERECHE



1.LASA-MA SA MA PIERD IN TINE ! (ma inec in ochii tai?)

De observat aspectele dintre Neptunul unuia dintre parteneri si Luminariile celuilalt (Soare ,Luna ) sau planetele personale  (Mercur ,Venus ,Marte ). Conjunctia,trigonul si sextilul sunt aspecte "soft",destul de usor de manevrat,fara prea multa suparare si tragism,conjunctia dand sentimentele cele mai intense.

Uneori aceste aspecte se pot realiza in semn,fara sa fie necesara incadrarea in orburi,insa cu cat mai aproape,cu atat mai bine! Interesant de observat sunt aspectele duble, ca de exemplu o dubla conjunctie Neptun/Venus sau un dublu trigon Marte/Neptun. Se creaza un sentiment special,fatidic si greu de stapanit.In general cei in cauza sunt fermecati unul de celalalt,isi arunca privi hipnotice,etc. Acest "double-cross" este benefic prin faptul ca fiecare va simti acelasi lucru despre celalalt,iar sentimentul reciproc le va da un impuls si o fascinatie aparte. Aspectele mai dificile sunt reprezentate de Careu si Opozitie,in care sentimentul se poate amplifica pana la inversunare,la care se adauga si o tensiune interioara , sustinuta poate de alte planete care te aseaza in locul nepotrivit,la momentul nepotrivit

2.NE-AM MAI INTALNIT CUMVA,INAINTE? ( imi pari atat de cunoscut...)
Sentimentul este dat de aspectele dintre planetele unuia dintre parteneri si Ascendentul,Descendentul,MC sau FC celuilat partener. El se amplifica in cazul planetelor personale (Mercur ,Venus ,Marte) si AC sau DC ; atunci se simt cu adevarat palpitatii:))
In cazul unui aspect dublu,sentimentul este nu numai reciproc,dar si greu de stapanit. Persoana in cauza iti pare atat de cunoscuta,imaginea,infatisarea sau modul in care iti vorbeste ori actioneaza,in functie de aspecte.

3.MA IUBESTE,NU MA IUBESTE,MA IUBESTE,NU MA IUBESTE.
Intalnirile karmice sunt deseori facilitate de aspectele in special dintre Soare , Luna ,Venus, AC sau DC si Nodurile Lunare ale partenerului. Sentimentul fatidic este apasator ,iar partenerii au senzatia ca se cunosc cu multa vreme inainte de a se vedea , ori ca au ceva de imparit,de platit..sau de rasplatit,dupa caz . Conjunctiile par a fi cele mai intense aspecte,dar cred ca nici celelalte mai soft nu sunt de neglijat,cu atat mai mult cele tensionate .

4.YOU ARE MY DESTINY ! ( de unde ai  aparut?)
Poarta destinului sau ironia sortii cum imi place s-o mai numesc,si anume aspectele dintre Vertexul unui partener si planetele personale ale celuilalt.Nu par a fi atat de hotaratoare , dar ele sunt cateodata scanteia care aprinde focul sau care te arde rau de tot:))
Personal,aceste aspecte sunt prea interesante prin faptul ca iti aduc in viata pe cine nu te astepti,  care iti face ce nu te-astepti si pleaca la fel de "cum nu te-astepti" ...so beware!

5.LITTLE GRAND TRINES. ( ..sau tu mi-ai pus capac!)
Capac la...grand trine!
Alt aspect interesant este acela cand unul dintre parteneri are doua planete aflate in trigon ,iar celalalt partener inchide forma cu o a treia planeta aflata in trigon cu celelalte doua. Exista un sentiment de completare,te simti mai implinit cu celalalt alaturi,are ce-ti lipseste tie si tu ai ce are el nevoie.

11.ASTEROIDUL CASATORIEI ( femei, femei, e plina lumea de ... )
Daca intalnim aspecte benefice intre asteroidul Juno si Luminatori in special ,e clar c-am pus de nunta . Cele mai puternice sunt aspectele dintre Soarele unei femei si Juno in natala unui barbat ,sau Luna parterenului cu Juno din harta femeii . Amplificate de alte aspecte , acestea te pot conduce catre altar!




Un comentariu:

  1. atunci când pasiunea se împleteşte cu ceea ce se numeşte chemare poţi vedea izvorul ei susurând. poţi simţi aerul proaspăt care te loveşte revigorant, în faţă. poţi auzi cântecele uitate în ritmul naturii şi câte şi mai câte!
    oricum, ştii, că atunci când se abate ceva asupră-ţi, atunci îngerii deschid mai abitir aripile şi parcă îi însufleţesc şi pe cei din jur la a lumina penajul frumos.

    viziune cu pene de serafim curgând din ceruri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.