Horoscop mai 2011 (3)




Balanta
Pana pe 16 mai sunteti cuprinsi de o stare de calm si liniste acolo unde altii ar putea fi preocupati si ingrijorati. Dar ce nu stiu altii, este ca ultimele saptamani v-au cam obligat sa reflectati de nenumarate ori asupra detaliilor unei probleme, proiect sau propuneri si acum sunteti relaxat si pregatit pentru pasul urmator. Luna mai vine in ajutorul vostru cu imaginea limpede a ceea ce trebuie sa faceti. Din iunie pregatiti-va pentru o perioada  de aranjamente si angajamente personale si financiare. Urmatoarele 12 luni vor aduce in viata Balantelor , mai multa stabilitate. De la stabilitatea financiara ( proiecte cu rezultate remarcabile) pana la stabilitatea personala ( nu putini isi vor gasi jumatatea).

Scorpion
Daca pana acum v-ati confruntat cu lipsa de timp si un program extrem de incarcat, veti fi incantati sa aflati ca din 16 mai , lucrurile vor intra pe un fagas normal. Scorpionii se vor linisti si vor incepe sa savureze rasplata eforturilor depuse. Mai mult decat atat…. atentia care pana acum a fost captata doar de proiectele si planurile lor , se va indrepta spre alte lucruri.  Casa parteneriatelor va primi aspecte majore in mai putin de 3 saptamani si Scorpionii vor incepe a fi interesati de persoanele din jurul lor. Vor face planuri de casatorie sau vor intra in parteneriate noi de afaceri… indiferent de caz , obsesia legata de reusita unor planuri de munca se va pierde si se va indrepta spre alte scopuri.

Sagetator
Probabil cu nu putini dintre voi ati avut in utimul timp , o perioada plina de entuziasm  si surprize placute… Ei bine , gata ! Din 11 mai veti cadea cu picioarele pe pamant. Marte va intra in casa grijilor zilnice si sarcinilor de tot felul, astfel incat grabiti-va sa profitati pana atunci de energia lui Marte in Berbec. Si chiar daca  aceasta trecere  va aduce plictiseala Sagetatorilor carora le place miscarea si dinamismul, este binevenita ...pentru ca din 16 mai, Mercur si Venus va va distrage atentia si vati gasi ca nu mai puteti sa va concentrati asupra muncii. Guvernatorul zodiei voastre, Jupiter, se va muta din 5 iunie in casa muncii si rutinei de zi cu zi si va ramane aici pana in luna iunie 2012. O sansa mare pentru voi de a dezvolta si imbunatati sistemul si mediul de lucru cu rezultate bune pe termen lung. Folositi-va cunostintele si consolidati-va pozitia la locul de munca.  Va asteapta succesul si recunoasterea in acest domeniu!




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.