Suntem atacati din spatiu?



Un socant raport “top secret”  elaborat de  Ministerul rus pentru  Situaţii de Urgenţă (EMERCOM),  la intalnirea cu prim-ministrul Putin de la inceputul lunii aprilie 2011, avertizeaza că planeta  Pământ este “atacata” de o entitate extraterestra încă fără nume. Urmare acestui raport,  preşedintele Medvedev a dispus celui de-al doilea regiment de sisteme antiracheta S-400 „Triumf”sa protejeze Moscova de aceasta “entitate” care orbitează în jurul Pământului.

Conform acestui raport, o extraordinară explozie de raze gama s-a observat pentru prima oară pe 28 martie de către satelitul NASA Swift, iar in urmatoarele 12 zile , pare ca un fel de “comunicare” s-a stabilit intre masivul asteroid 2010 SO16 ( cel mai mare asteroid descoperit vreodata atat de aproape de Pământ)  şi asteroidul 2005 YU55 cu dimensiunea de aproximativ 400 de metri (1300 picioare) în diametru şi care, la începutul lunii noiembrie se va apropia  ingrijorator de Pamant.

Desi oamenii din stiinta din Federatia Rusa nu au reusit inca sa identifice ce ar putea insemna aceste “comunicari”, raportul noteaza ca efectele asupra Pamantului sunt pe scara larga , cum se poate vedea si din imaginea surprinsa de catre Statia Spatiala Internationala. Raportul EMERCOM mai precizeaza si faptul ca stratul de ozon din jurul Pamantului a suferit o pierdere record in aceasta primavara deasupra Arcticii, campul magnetic al Pamantului fiind si el perturbat din cauza acestei “retele albastre” . 

Sursa : www.nation.com.pk




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.