AN.UNNAK.KI – “Cei care au venit din Cer pe Pământ"


Incepând cu jumătatea secolului XIX, au fost găsite mii de tăbliţe de lut pe fostul teritoriu sumerian, in  oraşul asirian Ninive, la aproximativ 400 de kilometri de actualul Baghdad, în Irak. Se apreciaza ca  acestea au fost îngropate în jurul anului  2000 î.Ch., dar evenimentele descrise sunt mult mai vechi, cu referiri la Atlantida şi Lemuria sau Mu.


De-a lungul timpului au apărut multe cărţi care au tradus conţinutul lor. Dar, deşi aceste relatări despre Sumer şi istoria îndepărtată de dinainte de mişcările tectonice ale planetei dărâmă versiunea oficială a evenimentelor, aceleaşi lucruri continuă să fie spuse publicului în mod repetat.
Nu este necesară aprofundarea traducerilor pentru a sesiza faptul că Vechiul Testament biblic este o simplă rescriere a istoriei sumeriene. Tăbliţele povestesc că regele Sargon a fost găsit într-un coş care plutea pe râu. Biblia relatează aceeaşi poveste despre Moise. Tăbliţele descriu un loc numit E.DIN („Locul celor Drepţi"). Biblia menţionează Edenul ca grădină a lui Dumnezeu. Geneza este un rezumat al aceleiaşi descrieri din tăbliţele sumeriene, dar mai amănunţit.



Interesant este că mulţi dintre termenii traduşi în versiunea engleză a Vechiului Testament ca Dumnezeu provin din cuvinte care de fapt au sensul de „zei", la plural, iar sumerienii admiteau că fondatorii civilizaţiei lor erau o rasă de fiinţe care au venit de undeva din spaţiul extraterestru, aducând cu ei o vastă cunoaştere şi o tehnologie avansată.
Sumerienii au numit aceste fiinţe Anunna, numele lor semitic de mai târziu fiind AN.UNNAK.KI („cei care au venit din Cer pe Pământ") şi DIN.GIR („cei drepţi din rachetele strălucitoare").

Anunna înseamnă „fiu al lui An" (mai târziu Anu),1 o altă posibilă origine pentru „fii ai lui Dumnezeu", deoarece reptilienii Anunnaki sau combinat cu nordicii şi cu mai toate popoarele Pământului. Numele pentru Sumer întâlnit în aceste tăbliţe este KI.EN.GIR, tradus prin „Ţinutul Domnului rachetelor strălucitoare” şi „Ţinutul observatorilor”

David Icke – Copiii Matricei




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.