Eclipsa totala de Luna 15 iunie 2011




Pe 15 iunie vom asista la  prima eclipsa totala de Luna din cele doua care vor avea loc in acest an. Plasata pe axa Sagetator – Gemeni cu Soarele aflat la 24 grade Gemeni/ Luna- 24 grade Sagetator, aceasta eclipsa ii va influenta puternic pe cei care au planete plasate in  astrograma personala  in  casele Sagetator/Gemeni ( gradele 21 – 27).

Eclipsa va incuraja gandirea logica ( Soare in Gemeni) si increderea in intuitia noastra vis-à-vis de situatiile cu care ne vom confrunta in urmatoarea perioada. Sunt posibile decizii radicale care ne va schimba modul de viata existent, sentimente si emotii adanc ascunse in subconstient vor erupe acum intr-un mod care ne va surprinde, toate acestea facand parte dintr-un  proces necesar dezvoltarii si realizarii personale.

Poate atmosfera incordata din jurul nostru va crea o oarecare confuzie , poate  informatiile primite in aceasta perioada vor fi distorsionate, poate unele relatii se vor schimba dramatic, dar toate acestea vor fi necesare desprinderii (pentru unii), de un trecut nu foarte limpede.  

Conjunctia Mercur/ Soare in Gemeni va accentua toate formele de comunicare si ne va motiva spiritual, dar nu va exclude tendinta unora de a privi lucrurile unilateral si de a nu asculta ce au spus cei din jurul lor.  Putem traversa momente  dificile  in plan emotional, sentimentele si dorintele noastre pot trece printr-o gama larga de posibile expresii si  va fi necesara multa disciplina si autocontrol pentru a depasi cu demnitate aceste incercari.   








2 comentarii:

Un produs Blogger.