Horoscop iunie 2011




Iunie este luna introspectiei, proces care ne va ajuta sa trecem momentul de tranzitie inceput cu putin timp in urma. Cu un Saturn stationar pana la reluarea miscarii  directe in 12 iunie, ne vom confrunta cu un sentiment apasator ca nimic nu se misca. Cu toate problemele sociale de pe intregul glob,  pare ca am ajuns intr-un impas fara cale de iesire.

Stationarea lui din acest moment trebuie luata mult in considerare prin forta de presiune creata.  Aflat la doar 1 grad de opozitia cu Uranus si de cuadratura cu Pluto, formand o cuadratura in T extrem de dificila, Saturn va crea un mediu favorabil cutremurelor , iar vara si toamna acestui an va aduce o noua runda de astfel de evenimente.

Neptun va intra in retrogradare din 2 iunie pana pe 9 noiembrie. Din pacate aceasta retrogradare va ajuta multe persoane sa poata impiedica adevarul sa iasa la suprafata si vom asista la numeroase actiuni de manipulare, inselaciune si confuzie. Se vor orchestra evenimente in favoarea multor scopuri ascunse. Si pentru ca de la declansarea crizei financiare din 2008, nu exista nici o schimbare reala in acest domeniu, vom asista in urmatoarele luni la schimbari explozive.

In acest proces de tranzitie si schimbare , numic nu se va schimba si preda fara lupta. Vor exista confuzii si neintelegeri, perceptia noastra de viata va fi nevoita sa se schimbe , nu fara pierderi sau neajunsuri. Incercarea de a controla si forta vechile tipare sa functioneze va esua intr-un punct al disolutiei iar acest proces este pe cale sa se intample in urmatoarele 18 luni.

Un alt eveniment astral important va fi trecerea lui Jupiter in zodia Taurului din 5 iunie. Ultima data cand Jupiter a strabatut langurosul Taur, a fost intre aprilie 1999 si iunie 2000, si daca privim inapoi la acele vremuri , putem sa ne facem o idee de ceea ce ne asteapta la nivel personal si global in perioada iunie 2011 – iunie 2012. La nivel macro, Jupiter adesea asociat cu pietele financiare si banii, va pune un accent deosebit pe latura materiala . Cele trei trigoane pe care acesta le va face cu Pluto ( iulie, octombrie 2011 si martie 2012), vor marca, fiecare in parte , perioade de timp importante in acest proces de tranzitie.  


- va urma - 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.