Horoscop iulie 2011



Horoscop iulie 2011 - aspecte generale


Luna Noua de astazi 1 iulie este si  eclipsa solara partiala. ImplicaÅ£iile acestei eclipse  partiale vor fi  uriaÅŸe, cu  rezultate zguduitoare pentru intreaga planeta. Evenimentele ce sunt pe cale sa se materializeze  in aceasta perioada , vor fi inceputul schimbarii de perceptie a realitatii la nivel mondial.

Toate aceste fapte , intamplari si evenimente vor fi extrem, extrem de ravasitoare si vor dura pana spre sfarsitul anului 2012, cu un inceput in forta pentru perioada 1 iulie – 18 august. Semnele acestor schimbari exista deja, si ar putea fi usor recunoscute, daca Neptun nu ar fi intrat in retrogradare si nu ne-ar hrani iluziile, imaginatia si sperantele de mai bine.

Aceasta Luna Noua care in astrologia vedica va activa o cruce pe semne mutabile iar in cea vestica o cruce pe semne cardinale, in cuadratura cu Saturn si Uranus si in opozitie cu Pluton , va declansa schimbari majore in viata multora dintre noi dar si intensificari bruste a activitatii  fortelor interioare ale Pamantului. Retrogradarea lui Uranus incepand cu 9 iulie , indica o probabilitate marita pentru astfel de evenimente in aceasta perioada.

Pe masura ce Marte se va apropia de Ketu ( conjunctia avand loc intre 23 -25 iulie), evenimente din ce in ce mai violente vor cuprinde intreaga lume si vor marca un moment periculos la nivel mondial. Cei cu marcaj puternic pe harta personala la 29 grade Taur si 29 grade Scorpion vor experimenta majore schimbari de  directie in viata.

Luna iulie nu va  fi o luna linistita si toate aspectele planetare formate acum , conduc spre  evenimente determinante pentru viitorul oamenilor atat la nivel personal cat si general. Pana in 2012, tranzitele planetelor exterioare  vor determina aparitia unor  evenimente radicale din ce in ce mai des , evenimente care vor avea rolul  de constientizare la nivel personal si global ca spiritualitatea este ceva esential pentru propria supravietuire. Cu Neptun aflat în orbita lui Pluton, aspectele spirituale ale conÅŸtiinÅ£ei vor fi invadate de codurile supravieÅ£uirii, impuse de Pluton.

Lumea exterioara este reflectarea indiferentei si ignorantei noastre iar vremurile prezente ne invata, poate chiar ne obliga, sa invatam lectia Unimii. Lumea intreaga se afla intr-o criza profunda pe toate planurile, economia mondiala se afla pe marginea prapastiei si  ce ar trebui sa invatam acum este lectia iubirii , tolerantei si solidaritatii... caci multe vor fi evenimentele care ne vor pune la incercare aceste sentimente.


- va urma -


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.