Asteptand Era Luminii




Din 6 august, odata cu retrogradarea lui Neptun din Pesti inapoi in zodia Varsatorului, putem anticipa ca pana in ianuarie 2012 vom fi cu totii martorii evenimentelor ce prefigureaza  intrarea in Noua Era a Varsatorului.  

In urmatoarele 6 luni, energiile astrale trimise de Neptun retrograd va provoca destine, va incita si va accelera evenimente la nivel global  pentru a fi sigur ca omenirea si-a invatat lectia sfarsitului de era (Era Pestilor).

Pana pe 30 septembrie Neptun va ocupa gradul 30 Varsator, iar apoi se va muta pe gradul 29 pana pe 9 noiembrie 2011, grad din care isi va incepe mersul direct. De ce am dat aceste explicatii care nu intereseaza un cititor nefamiliarizat ? Pentru ca de fiecare data cand o planeta transpersonala ( Uranus, Pluto, Neptun) intra in miscare retrograda sau directa , trebuie sa ne asteptam la evolutii importante in jurul acestor date, evident evenimente care au loc la nivel mondial.

Cum spuneam mai sus , Neptun va ramane pe gradul 29 Varsator pana pe 4 ianuarie 2012, apoi se va muta din nou trecand prin gradul 30 Varsator pana pe 3 februarie 2012 de unde va reintra in Zodia Pestilor. Toate aceste date sunt importante pentru ca ele vor influenta intr-un fel sau altul destinul oamenilor la nivel global ( fluctuatii majore ale monedelor, corectii bursiere, efecte negative in economiile statelor lumii).

Urmatoarea perioada ii va ajuta pe cei care sunt pregatiti sa-si dizolve tendintele de separare, pe cei care pun toleranta si iubirea aproapelui inainte de orice, pregatind pentru noi intrarea in campul infinit al Luminii. Iarna secolului XXI este inca la inceputul ei si nu va pleca pana in ianuarie 2026 cat Neptun va sta in Pesti. Dincolo de rasturnarile la nivel material, schimbarea tiparelor gandirii va fi maretul rezultat al acestei planete in Pesti.





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.