Elenin afecteaza Pamantul!


"Ceea ce vine pe Pamant o sa fie atat de bizar, incat si cei alesi vor fi inselati, daca asta ar fi posibil"  Matei 24:24


Din analiza matematica a traiectoriei cometei rezulta ca “un corp ceresc cu o masa considerabila” a intrat deja in sistemul nostru solar si se afla pe o traiectorie de imediata vecinatate sau coliziune catastrofica fata de orbita Pamantului, in toamna lui 2011 !

In prezent Elenin traverseaza “centura de asteroizi” si se apropie de Soare, unde urmeaza sa faca o intoarcere relativ “scurta”, pentru a se indeparta apoi in spatiu. Desi pentru NASA sunt cunoscute toate datele referitoare la masa si volumul cometei, acestea nu sunt facute publice…

Din efectele pe care aceasta le are insa asupra altor corpuri ceresti, se poate presupune ca este vorba nu despre o simpla cometa, ci de o “ministea neutronica”, adica un corp cu masa superdensa si gravitatie pe masura.  Se mai stie ca in data de 11.03 ac, cometa s-a aflat pe aceeasi axa cu Pamantul (la mijloc) si Soarele. Iar de aici incep speculatiile... se pare ca de fiecare data cand a existat aceasta aliniere, cutremure uriase au avut loc pe Pamant. Pentru exemplificare: anterior marelui cutremur japonez, “cometa” era aliniata cu Terra, la puternicul cutremur din Chile…la fel, la cel din Noua Zeelanda, idem.

Problema este alta. Daca Elenin ar fi fost o cometa “obisnuita”, masa ei nu ar fi suficienta pentru a afecta in vreun fel Pamantul. In schimb observatiile arata ca “ceva” a afectat deja Pamantul, facandu-i axa de rotatie sa “tremure”, asa cum se observa si din aspectul orbitelor stelare “duble” si “ingrosate” atunci cand se fixeaza obiectivul camerei foto pe “axa cereasca”. Daca pana acum “cometa” se afla la distante mari, ceea ce urmeaza va fi tot mai aproape de noi …

Date critice:

- 26/27 Septembrie 2011 Mercur, Soare, Elenin…Pamant, pe aceeasi axa, la o distanta de numai 0,381UA  fata de Pamant (foarte posibil ca pentru 3 zile Soarele sa fie eclipsat de Elenin)…
- 17 octombrie, Elenin si Pamantul se apropie si mai mult, pana la 0,232 UA unul fata de celalalt. Si daca Elenin e intradevar o “stea pitica”, se poate lua in considerare si o modificare a orbitei Pamantului... 
- in  jurul datei  de  5 Noiembrie, vom fi in “trena meteoritica/asteroizi” pe care Elenin ii cara dupa ea si care ne vor izbi din plin.
- 23 Noiembrie, alta aliniere: Soare, Pamant, Elenin (distanta: 0,596 UA) 
Dupa aceasta data, putem rasufla usurati…(softul se poate accesa pe site NASA – JPL astfel ca oricine poate verifica). 

Toate aceste “date critice” dureaza  datorita compunerii vectorilor de viteza, cam 3 zile calendaristice , iar lucrurile sunt foarte serioase: deja in Groenlanda, Soarele a rasarit in acest an cu 2 zile mai devreme, fapt  astronomic fara precedent, semn ca Pamantul isi schimba deja coordonatele!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.