Contactele temporale



1.Intuitie si presimitire
       Fiecare din noi a trecut prin situatii in care un “ al saselea simt” il prevenea in legatura cu un pericol, il avertiza asupra unui sentiment trait de cei apropiati , il facea sa prevada cum se va incheia un anumit eveniment sau sa gaseasca deodata raspunsul la o intrebare . Aceasta intuitie este un fel de antena care poate capta informatii fara sa treaca prin intelect, si care depinde de dezvoltarea capacitatilor  psihice ale individului. De cele mai multe ori, informatiile primite intuitive se refera la cei care ne sunt apropiati, insa ele pot, de asemenea, depasi cadrul spatio-temporal in care traim. Ele permit in acest caz sa se faca trecerea de la presentiment la premonitie.
Printr-o mai buna gestiune a perceptiilor noastre interioare si a schimburilor noastre cu mediul , ne dezvoltam si ne rafinam sensibilitatea, iar aceasta functioneaza  ca un muschi care, daca nu a fost antrenat, isi pierde din tonus. Constiinta trebuie sa ramana disponibila starilor emotionale, sa le studieze prin introspectie, sa le precizeze si amplifice.

2. Telepatie si clarviziune
        Transmiterea gandurilor si clarviziunea sunt cele mai cunoscute perceptii extrasenzoriale. Telepatia ( tele - departe si “pathos”- a simti gr.), adica arta de a simti la distanta poate fi foarte precisa, fiind insotita de receptionarea unor imagini, informatii vizuale sau vorbite, date, locuri, scene, cifre sau limbaje misterioase… Vocea perceputa poate fi aceea a unei persoane cunoscute sau necunoscute. Imaginile pot fi fixe sau in miscare , concrete sau simbolice. Si doar un mic exemplu de comunicare telepatica: cati dintre voi au asociat dragostea ca una din cele mai minunate relatiii telepatice , cand simtim sau gandim acelasi lucru si incepem sa rostim, simultan, aceleasi cuvinte… 
Transmiterea gandurilor corespunde unui mod telepatic orizontal si se realizeaza intre un emitator si un receptor care se gasesc la acelasi nivel de vibratie. Telepatia verticala, este o comunicare intre o fiinta umana si alte  niveluri de vibratie. Cand constiinta noastra se trezeste , apar noi capacitati, care ne permit sa contactam parti din noi-insine  care nu sunt inchise in limitele materiale ale spatiului si timpului. Perceptiile extrasenzoriale provin de la vehiculele energetice existente in alte dimensiunui : inferioare, paralele, sau superioare. Iar clarviziunea si clarauzul permit “vederea” si “auzul” prin intermediul acestor vehicule subtile.

3.Mesaje, limbaje si invataturi transmise din alte dimensiuni
      Psihologia transpersonala integreaza acest tip de experiente in cartografia  starilor superioare ale constiintei. Mediumnitatea, channeling-ul, fenomenele energetice ale corpurilor subtile, constiinta cosmica, arhetipurile universale si perceptiile extrasenzoriale sunt studiate in acest cadru ca experiente de largire a constiintei.
Receptia acestor mesaje nu se face numai la nivel mental. In cea mai mare parte a timpului, persoana  care receptioneaza se afla intr-o anumita stare energetica in care sensibilitatea, insotita de o fina emotie, ii permite sa vibreze pe o anumita frecventa. Precizia informatiilor primite depinde in special de o continuitate de constiinta-energie care poate exista intre sursa din care provin si constiinta celui care le retranscrie. Constiinta care poate functiona atat in calitate de corpuscul (constiinta de veghe, individuala, liniara, logica, rationala), cat si de unda (constiinta lucida, transpersonala, creatoare, intuitiva, telepatica).

4.Receptia telepatica a codurilor numerologice si codajelor universului
     In aceasta categorie, intelegerea functionarii universului permite un control mai bun asupra propriei existente si accesul interior la cheile unei adevarate mutatii in directia unei constiinte superioare. Limbajul utilizat, care comporta numere si codaje, cere cititorului un adevarat efort de concentrare daca vrea sa ajunga la aceasta calitate a constiintei. Formularea codurilor numerologice permite sa se retranscrie, de o maniera sintetica, anumite arhitecturi universale aflate in rezonanta intr-o anumita clipa cosmica. Si nu in ultimul rand, aceste contacte sunt inlesnite de prezenta unui mediu omogen si unificat, in care spatiile si fiintele au fost pregatite si purificate, intr-un asemenea contact fiecare participant fiind un fel de “emitator-receptor” care face legatura intre Pamant si Cer.


  

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.